Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Konu

Merhabalar,

Şikayetim veyatta görüşüm denebilir, son zamanlarda ddos koruması hk. birçok gelişme oldu başarılı tebrik etmek isterim bu konuda ancak pro server memnun olsada fun serverler hepsinin ortak şikayeti denebilir incelemem sonucunda fastdl kesinlikle gelişmeli bu işlem networklemidir bilmiyorum ancak şuanda iyi deseniz bile x3 kat daha iyi olmalı bu işlem sonucunda büyük bi oyuncu kitlesi kazanılcağına inanıyorum sunucuya

+1 katılıyorum ve on ıplerde yanı 10 60 arası ıplerde csgo modda o kadar skın olmasına ragmen fps dususu ve kasma olmuyor ama jbde kasmalar fps dususlerı oluyor funları bıraz yukseltsenız daha guzel olur.

FastDL de ddos saldırısı alıyor ama

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
(31-03-2019, Saat: 23:52)SKYNLEXX* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: FastDL de ddos saldırısı alıyor ama
DDos korumaları ve sistemleri hakkında tam bilgim yok ancak bu büyük bir sorun, ben 100 den fazla modeli yükletme çalışıyorum oyunculara ve malesef iyi süreler almıyorum bu kadar beklememem lazım bu konuya gerekirse tartışıp bir çözüm yolu sunup bulmamız gerektiğine inanıyorum

(31-03-2019, Saat: 23:53)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(31-03-2019, Saat: 23:52)SKYNLEXX* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: FastDL de ddos saldırısı alıyor ama
DDos korumaları ve sistemleri hakkında tam bilgim yok ancak bu büyük bir sorun, ben 100 den fazla modeli yükletme çalışıyorum oyunculara ve malesef iyi süreler almıyorum bu kadar beklememem lazım bu konuya gerekirse tartışıp bir çözüm yolu sunup bulmamız gerektiğine inanıyorum
Bu biraz player internet hızınada bağlı tabi. Çünkü bazı kişiler 1 dakika da bağlanmışken diğer kişi 5dk da bağlanabilir.

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
Evet bukonuda haklisin ancak benim amacım seninde dediğin gibi 1 dakikalık süreyi 30 saniyeye indirmek

Belki de biz modellerde aşırıya kaçıyoruz ? Şu anki hız gayet ideal.

(01-04-2019, Saat: 02:28)javandroid Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Belki de biz modellerde aşırıya kaçıyoruz ? Şu anki hız gayet ideal.
Evet ideal ancak neden daha iyi olmasın diye düşünüyorum

En son konuştuğumda sunucular farklı yerdeymiş eğer türkiyeye geçirirlerse çok iyi olabilir yada şöyle bir imkan olur kendi fastdl sunucunuzu kullanın biz kullanıyoruz. @ MawiLarq

(01-04-2019, Saat: 09:13)psx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En son konuştuğumda sunucular farklı yerdeymiş eğer türkiyeye geçirirlerse çok iyi olabilir yada şöyle bir imkan olur kendi fastdl sunucunuzu kullanın biz kullanıyoruz. @ MawiLarq
Büyük ihtimalle öyle yapıcağız

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Fastdl .CrosS* 3 485 01-12-2018, Saat: 12:42
Son Yorum: OyunYoneticisi

Task