Merhabalar, kişisel facebook adresimi nasıl facebook'a ben olduğumu doğrulayabilirim hesabımın açılış tarihi kasım 2012
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Nasıl
Hesabına şikayet kasıp engel yemesini sağlayabilirsin. Bu durumda giriş yapınca senden doğrulama için kimlik bilgilerini isteyebilir. O sırada kimliğini onaylatabilirsin.
(15-05-2019, Saat: 19:06)cheff Adlı Kullanıcıdan Alıntı: NasılProfil resminin altında onay simgesi geliyor onu demek istiyorum kalkan gibi
(15-05-2019, Saat: 23:10)[∂я] ѕтяαηgє Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hesabına şikayet kasıp engel yemesini sağlayabilirsin. Bu durumda giriş yapınca senden doğrulama için kimlik bilgilerini isteyebilir. O sırada kimliğini onaylatabilirsin.Teşekkürler
Hayır güvenlik doğrulaması olarak diyorum doğrulanan hesapların altında kalkan resmi oluyor addaha
mavi tikden bahsediyosun sanırım bana faceden ulaşırmısın yardımcı olayım
https://www.facebook.com/mr.kosovali
https://www.facebook.com/mr.kosovali
bende de oldu hesabının onaylanması için kimligini göndermen gerekiyor o şekilde açıyorlar.
sanırım kimlik bilgilerini falan paylaşacaksın ama emin değilim
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
SMM ucuz |En Yeni facebook Servisleri Geldi ⚡|facebook grup üyeleri Türkiyede Tek ? | tolgaakkus | 1 | 2,009 |
04-04-2021, Saat: 21:25 Son Yorum: tolgaakkus |
|
Facebook Hesabını Satan var mı? | Emrullah* | 10 | 2,291 |
08-07-2020, Saat: 18:18 Son Yorum: kimeneki |
|
facebook tarzı yaptığım sitem sizide beklerim | bludeveloper | 6 | 2,205 |
08-07-2020, Saat: 18:15 Son Yorum: kimeneki |
|
Türkiye nin Yeni Facebook u | !AKINCI! | 11 | 2,822 |
02-12-2018, Saat: 10:41 Son Yorum: .CrosS* |
|
Emrullah > Facebook Yeni Anket PSD | Emrullah* | 18 | 3,229 |