Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Ev Arkadaşı

Konu

#1
Ev arkadaşı, hem ekonomik olarak hem de manevi olarak oldukça önemlidir. Günümüz koşullarında bir evin bütün giderlerini tek bir kişinin karşılaması maalesef ki mümkün olamayabilir. Bu noktada bir ev arkadaşı edinmek akıllıca olabilir. İkinci bir seçenek olarak ev arkadaşınız, yalnız ve bomboş bir evde size eşlik edecek bir yoldaş olur.
Ev arkadaşı edinmek birçok konuda avantajlıdır ancak ev arkadaşına ulaşmak kolay olmayabilir. Sitemizde ev arkadaşı ilanı oluşturarak kolayca yeni ev arkadaşınıza ulaşabilirsiniz. Dahası, hazırda bulunan ev arkadaşı ilanlarını gözden geçirerek bu ilan sahiplerine ulaşabilirsiniz. Ev arkadaşı ilanı oluştururken bilmeniz gereken önemli nokta ilan metninizin anlaşılabilir ve kolay bir dilde yazılmış olmasıdır. Bu şekilde aradığınız kişiye kolayca ulaşabilirsiniz.
Arkadaşlık İlanları
Arkadaşlık ilanları, tıpkı ev arkadaşı gibi insanların yalnızlıklarını gidermek istedikleri ilan tipleridir. Bu ilanlar ile birlikte kişiler ister hemcinsleri isterse de karşı cinsten arkadaş edinebilirler. Yalnızca evlilik amacı değil normal bir arkadaşlık ilişkisi için de birçok ilan sitede bulunuyor. Sitede bulunan ilanların detayları belirtilerek hedef kişiler kolayca saptanabilir.
İster ücretsiz bir üyelik oluşturup arkadaşlık ilanı verin isterse de bulunan arkadaşlık ilanlarını değerlendirin sitemiz sizin için yalnızlığınızı giderecek bir araçtır. Güvenli ilanlardan yalnızlığınıza iyi gelecek bir sohbet arkadaşı edinebilirsiniz. Hem arkadaşlık ilanlarını değerlendirmek için hem de arkadaşlık ilanı oluşturmak sizleri sitemize bekliyoruz.


Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Ev Arkadaşı Bulma Platformu seohaberleri 0 47 20-12-2023, Saat: 09:44
Son Yorum: seohaberleri
Online Oyun Arkadaşı Bulma Uygulaması seohaberleri 0 136 15-11-2020, Saat: 01:05
Son Yorum: seohaberleri

Task