Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Eskişehir Ortodonti Merkezi

Konu

#1
Eskişehir Ortodonti Merkezi
 
Ortodonti; çocukluk çağından yetişkin olana kadar geçen büyüme sürecinde, dişlerde ve çenede ortayan çıkan olumsuzlukları kontrol altına alarak tedavi eden diş hekimliği uzmanlık alanıdır.
Ortodonti Eskişehirortodonti diş tedavisinde, uzman kadrosuyla dişler için en iyisini yapmaktadır.
Çeneleri ilgilendiren bozuklukların çoğu (alt çenenin önde ya da geride olması gibi) genellikle genetiktir. Böyle durumlarda hastanın yaşına göre Ortodonti Eskişehir tedavi yöntemine ve tedavi zamanına karar verir. Eğer hasta ergenlik döneminde ise ve üst ya da alt çenesini ilgilendiren sorunu var ise ortodontik yöntemlerle tedavi edilebilir. Hasta yetişkin ise şiddetli iskeletsel bozukluklar Ortodonti Eskişehir - cerrahi iş birliği ile tedavi edilir. Ağız solunumu gibi bozukluklara bağlı olarak çene uyumsuzlukları ve sorunları oluşabilir. Ağız solunumu yapan bir hastada üst çene çoğunlukla dar kaldığı için V formundadır.  
Uzun süre biberon ya da emzik kullanma, parmak emme, tırnak yeme vb. gibi alışkanlıklar da ortodontik bozukluklara sebep olabilir. Ortodontik bozukluklar olabildiğince erken zamanda fark edilip tedavi edilmelidir. Böylece, basit bir aparey (aparey: aygıt) kullanımı ile kötü yönde etkilenecek olan iskeletsel bozukluğun önüne geçilmiş olur. Yanlış alışkanlıklar erken yaşta farkına varılırsa, bir takım alışkanlık kırıcı apareyler ile engellenebilir. Üst çenedeki iskeletsel darlık, Ortodonti Eskişehir aygıtları yardımıyla tedavi edilebilir. Bazı durumlarda birey çene kemiği boyutlarını ebeveynlerden birinden, diş boyutlarını diğerinden alır. Eğer çene büyük, diş küçük ise dişler aralıklı olur ya da bu durumun tam tersi görülür. Dilin normalden daha büyük olması, ağızda çekilmiş diş boşluklarının olması da dişlerin aralanmasına sebep olur.
  Çene kemiği küçük, dişler büyük ise dişler çeneye sığamaz ve çapraşıklık oluşur. Çapraşık dişlerin bir diğer sebebi de erken ya da geç süt dişi kayıplarıdır. Her süt dişinin bir düşme zamanı vardır. Örneğin, on bir yaşında düşmesi gereken bir süt dişi sekiz yaşında düşer ise ağızda bulunan diğer dişler bu boşluğa doğru kayarlar ve oradan çıkması gereken diş kendine yer bulamaz. Bu durumda, bu diş içerde sürünerek gömük kalır.  



Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Ekodent - Ankara İmplant Merkezi nanomedyaa 0 31 19-10-2022, Saat: 01:48
Son Yorum: nanomedyaa
Ekodent - Ankara İmplant Merkezi nanomedyaa 0 30 19-10-2022, Saat: 01:20
Son Yorum: nanomedyaa
İstatistik Veri Analiz Merkezi | NicelAnaliz.com büşra 0 77 17-07-2022, Saat: 03:18
Son Yorum: büşra
ANKARA MEKAN VE EĞLENCE MERKEZİ PORTALI sudenaz 0 109 10-05-2022, Saat: 23:39
Son Yorum: sudenaz
Teamspeak 3 Satış Merkezi Kervan Sunucum 34jet05 0 418 02-03-2019, Saat: 14:32
Son Yorum: 34jet05

Task