Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Eski günler , eski klanımdan görüntüler :)

Konu

kesin bot atmiş Gülmekten Ölüyorum

(26-01-2019, Saat: 20:12)Ümit26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kesin bot atmiş Gülmekten Ölüyorum
2016'da bot varmıydıyya Gülmekten Ölüyorum

Önemli olan ondan iyi olmak değil,
dünden daha iyi olmaktır..
vardir bilmiyorum ama vardir bence

Eskiden has puliginler vardı insanlar nereye girceğini iyi biliyordu şimdi herşey mevcut Gülmekten Ölüyorum

siz yine ts3 kurun sizin yerinize ben bot basarim sikinti yok Gülmekten Ölüyorum

herkesin eskiden güzel anıları vardı. Ahh ah :/
şuanki duruma bak

(26-01-2019, Saat: 22:22)HayaleT* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eskiden has puliginler vardı insanlar nereye girceğini iyi biliyordu şimdi herşey mevcut Gülmekten Ölüyorum
Eskiden zevk alarak yapıyorum eklenti ancak şuan zevk almıyorum eklenti yazmaktan , yani görüşün doğru.

(26-01-2019, Saat: 23:09)Ümit26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: siz yine ts3 kurun sizin yerinize ben bot basarim sikinti yok Gülmekten Ölüyorum
Toplantılarda bot ve afk yasaktır osmanlıda eskiden öyleydi en azından bot bulamazsın.

(27-01-2019, Saat: 13:27)Emrullah* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: herkesin eskiden güzel anıları vardı. Ahh ah :/
şuanki duruma bak
Sen gene şükret onur geliyor webdiyo ismiylede birşey yapıcak tanıştırıcağım seni Gülmekten Ölüyorum

yaparsin bbmenu felanda yaptin Gülmekten Ölüyorum

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task