Günümüzde yabancı dil bilmek yaşamın temel gereksinimlerinden biri haline gelme yolunda ilerlemektedir. Okul, eğitim ve iş hayatında yabancı dil bilmenin önemi oldukça fazladır. Bu nedenle ebeveynler çocukları için küçük yaşlardan itibaren yabancı dil eğitimlerini tercih etmekte ve çocuklarının dil gelişimini kişilik gelişimlerinin başladığı ilk zamanlardan itibaren desteklemeyi amaçlamaktadır. Bu alanda eğitim veren Helen Doron English 37 ülkede binden fazla eğitim merkezi ile hizmet vermektedir. Bebekler ve minikler kategorisinden başlayarak 4-9 yaş çocuklar, 9-12 yaş çocuklar ve 12-19 yaş gençler grupları ile her öğrencinin yaşına ve öğrenme düzeyine göre eğitimler sunmaktadır. Çocuklar için İngilizce eğitim franchise imkânı sunan firma bu alanda kariyer yapmak isteyen, çocukları ve İngilizceyi seven öğretmenlerle çalışma fırsatları oluşturmaktadır.
Helen Doron 30 yılı aşkın bir süre önce geliştirdiği metodoloji ile evde amatörce başlattığı bu işi zaman içerisinde geliştirerek ülkelere yayılan ve milyonlarca çocuğun İngilizce öğrenmesini sağlayan kapsamlı bir hizmet haline getirmiştir. Helen Doron English aynı zamanda anaokulu franchise ve erken yaşta İngilizce eğitim franchise imkanlarını genç girişimcilere sunmaktadır. Helen Doron English firmasının bu alanda hizmet etmek isteyen, çocukları seven, öğretmekten keyif alan genç girişimciler için sunduğu franchise fırsatlarını www.helendoron.com.tr web sitesi üzerinden inceleyebilir ve firma ile iletişime geçebilirsiniz. İngilizce öğretmek Helen Doron English metodolojisi ile artık çok daha eğlenceli.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Dem Anaokulu: Çocuklar İçin Gaziosmanpaşa’da Çağdaş Eğitim Merkezi | Kenan06 | 0 | 15 |
13-11-2024, Saat: 12:16 Son Yorum: Kenan06 |
|
Geleceğin Eğitim Aracı Nerd AI ile Tanışın! | seohaberleri | 0 | 24 |
07-11-2024, Saat: 15:33 Son Yorum: seohaberleri |
|
Aksaray Amerikan Kültür İngilizce Dil Kursu | seohaberleri | 0 | 27 |
04-11-2024, Saat: 18:50 Son Yorum: seohaberleri |
|
İngilizcee İle İngilizce Öğrenmek Çok Daha Kolay | seohaberleri | 0 | 72 |
10-08-2024, Saat: 00:01 Son Yorum: seohaberleri |
|
Almanya'da Eğitim ve Kariyer İmkanları: UNİALMANYA'nın Rehberliğiyle Başarıya Ulaşın | Kenan06 | 0 | 69 |
03-08-2024, Saat: 12:25 Son Yorum: Kenan06 |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi