Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Elbim Eğitim Kurumları Sayesinde Yurtdışında Yaşamak Hayal Olmaktan Çıkıyor?

Konu

[Resim: aId9gGq.png]
Sizde ailenizle birlikte yurtdışında yaşamak istiyorsanız, fakat eşiniz orda siz burada iseniz ve Aile Birleşimi vizesi almak istiyorsanız öncelikli olarak yapacağınız konu A1 seviyesinde bilmeniz gereken yabancı dildir.
A1 Almanca Kursu ile Almanca Aile Birleşimi ve A1 İngilizce Kursu ile İngiltere Aile Birleşimi vizesi alarak tüm dünyada geçerli olan Elbim A1 vize sınav merkezi sayesinde sizde zamanınızı ve paranızı boşa harcamamış olursunuz.
[Resim: Y7ZvU.png]
2007 yılında çıkan anayasayla Almanca Aile Birleşimi kursunu başlatarak, Ankara Goethe Enstitüsü ile A1 düzeyinde vize sınavlarını yapmış, Goethe Enstitüsü ve Almanya Konsolosluğu tarafından tavsiye listesine alınmıştır.
İngiltere A1 Vize Sınavı Gaziantep’te Elbim Kursları’nda yapılmış, başarı oranı % 100 olmuştur.
Elbim 31 yıllık tecrübesi ile binlerce aileyi birbirine kavuşturmuştur. Sizde bu ailelerden birisi olmak isterseniz adres belirlidir. Elbim kurslarından birisini tercih ederseniz pişman olmazsınız.
Almanca A1 Sertifikası Vize Sınavı her ay düzenli olarak Elbim ‘de yapılmaktadır.
İngilizce A1 Sertifikası Vize Sınav kayıtları Elbim’de alınarak her ay sınav yapılmaktadır.
A1 vizesi ile gittiğiniz ülkeden de online eğitimleri sayesinde kendinizi geliştirmeye devam edebilir ve aldığınız eğitim sayesinde bulunduğunuz ülkede sınava girebilir, oturum alabilirsiniz. Her zaman, her koşulda yanınızda olmaya devam etmektedir.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Geleceğin Eğitim Aracı Nerd AI ile Tanışın! seohaberleri 0 16 07-11-2024, Saat: 15:33
Son Yorum: seohaberleri
Almanya'da Eğitim ve Kariyer İmkanları: UNİALMANYA'nın Rehberliğiyle Başarıya Ulaşın Kenan06 0 65 03-08-2024, Saat: 12:25
Son Yorum: Kenan06
Mavi Maya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kenan06 0 79 15-07-2024, Saat: 12:46
Son Yorum: Kenan06
eğitim inurdemirelseo 0 71 08-07-2024, Saat: 22:54
Son Yorum: inurdemirelseo
Özel Eğitim (Otizm) YigitAksu 0 90 28-05-2024, Saat: 16:32
Son Yorum: YigitAksu

Task