Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Dolandırıcılar hk.

Konu

Son Düzenleme: 16-07-2019, Saat: 17:51, Düzenleyen: AktifSunucum.COM.
(16-07-2019, Saat: 17:46)qRunt. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(16-07-2019, Saat: 17:01)AktifSunucum.COM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(16-07-2019, Saat: 16:54)!AKINCI! Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Valla bazı kurumsal dansa bildiğim merdiven altı sayfadan alırım daha karlıyar geliyor kb yın kdv siydi o ydu buydu

tabi bu bnm görüşüm

eğer bu sorunu açıklarsanız birçok kullanıcı kurumsal yollardan alış veriş yapmak istiyecektir
Bu çok yanlış bir öngörü. Biz şuanda teamspeak.com'dan lisans alma işlemlerini sürdürüyoruz. Lisanssız sunucularda 5 tl +kdv karşılığında 32 slot 1 müzik botu 1 oda botu alabiliyorsunuz. Diğer merdivan altı üyeler ise bizim müşterilerimizi bizden çalıyor. Daha uygun fiyat diye koyuyor shopier'den ödeme çekiyor. Ama artık alamıyacaksınız shopier'de sadece kurumsal üyelere ödeme vericek artık. Bireysel üyelik devri kalkıyor ve biz öyle bütün siteleri şikayet ederek kapattıracağımıza emin olun.
Bu son dediğiniz güzel olur.
Umarım dilediğimiz gibi olur.

(16-07-2019, Saat: 17:49)!AKINCI! Adlı Kullanıcıdan Alıntı: O halde güzel Başarılar Gülücük
Teşekkürler.

Sexy Womans in your town
En iyisi bildiğin firmalardan alışveriş yapmak fiyata aldanmamak lazım ucuza kaçayım derken alan adlarından olmayın

1.Nesil yazar
mesela oncunetwork vakası Gülmekten Ölüyorum

' en zor kararları en güçlü iradeler verir. '
(29-07-2019, Saat: 22:01)` anJeun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: mesela oncunetwork vakası Gülmekten Ölüyorum
natro ile görüştüm ve suan hukuk birimi tarafından mahkemeliklermiş.

[Resim: https://i.hizliresim.com/AOAP1B.png]
(29-07-2019, Saat: 22:15)CelikHost.Web.TR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(29-07-2019, Saat: 22:01)` anJeun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: mesela oncunetwork vakası Gülmekten Ölüyorum
natro ile görüştüm ve suan hukuk birimi tarafından mahkemeliklermiş.
belliydi.

' en zor kararları en güçlü iradeler verir. '

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task