İstediğim çalışma: ( Discord için sunucu iconu png + gif )
İstediğim renkler: ( renkli )
Özel Olarak: ( yok çok teşekkür ederim .. )
Benzer Çalışma: ( webdiyonun W iCONUN varya üstte aynı onun gibi ama sadece Gözlük ve Görme engellilerin kullandığı siyah bastonu icon olarak istiyorum.. )
Eklemek Istedikleriniz: ( icon çok basit bir gözlük altındada Siyah Görme Engelli bastonu çok basit
şunu şöyle anlatim gözlük aynı bizim webdiyodaki gibi renk değiştiricek sarı kırmızı mor pembe olacak altındaki baston da tam zıt renk olacak ... olurmu bilmiyorum yani zıt derken farklı bir renk olsun )
Resim Boyutu: ( İCON STANDART (discord için ne kadar büyük olacağını bilmiyorum 32 32 gibi bir şeymi siz daha iyi bilirsiniz ) . )
Yazılacak Yazı: (yazı istemiyorum bir tek resim iconları olsun güzel ..)
@Serhat210 @ Squarex @Sherlock en önemliside @Pizza teşekkürler hepinize
Bu arada Gözlerimde ki problemi şlöyle açıklıyayım gözlerte darbe alınca veya ağır kaldırınca geçici kör oluyor 12 saat veya 12 dakika yani hiç belli olmuyor Şükür etmeye devam yani
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Çözüldü | ts3 için avatar | hellkinq2 | 2 | 508 |
30-11-2019, Saat: 17:40 Son Yorum: By.KinG |
|
Çözüldü | Facebook İçin Banner | nemesiskingofcs | 16 | 685 |
20-11-2019, Saat: 20:53 Son Yorum: By.KinG |
|
Çözüldü | Mobil Uygulama İçin Logo | !AKINCI! | 7 | 428 |
20-11-2019, Saat: 16:21 Son Yorum: !AKINCI! |
|
Çözüldü | Oyunyöneticisi Serverim İcin Logo veya Ts3 Banner | K0gamer | 20 | 757 |
20-11-2019, Saat: 15:43 Son Yorum: By.KinG |
|
Çözüldü | Twitch İçin Logo | hellkinq2 | 2 | 405 |
18-11-2019, Saat: 13:16 Son Yorum: Pizza |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi