Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

destek sistemi yeni tasarım ve özellikler

Konu

(21-01-2019, Saat: 19:20)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ödeme şirketleri bunu desteklermi ancak serverimi otomatik ödemeye geçir diye bir seçenek olabilir insanlar serverin süresine bakmasına gerek kalmaması gerek siz süre sonunda otomatik karttan parayı alsanız daha iyi olabilir.
bi nevi otomatik ödeme talimatı gibi ?
güzel düşünce

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
(21-01-2019, Saat: 19:23)Kroxi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(21-01-2019, Saat: 19:20)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ödeme şirketleri bunu desteklermi ancak serverimi otomatik ödemeye geçir diye bir seçenek olabilir insanlar serverin süresine bakmasına gerek kalmaması gerek siz süre sonunda otomatik karttan parayı alsanız daha iyi olabilir.
Güzel fikir katılıyorum ancak ki bunu bankaların yapması gerek firmanın değil, ben firmaya güvenip otomatik ödemeyi kabul etmem mesela tüm sorumluluğu kredi kartımın bulunduğu banka kabul edecekse çok iyi fikir.
Doğru diyorsun ancak vergi levhalı ve t.c yasalarına uyan bir firma sorun olmaz ancak tam bilmiyorum yanlış bilgi vermek gibi olmasın ödeme işlemleri büyük ihtimalle zaten banka korumaları altındadır api kodlarını bankalar veriyordur diğe düşünüyorum ancak bu konuda bilgim tam yok .
(21-01-2019, Saat: 19:23)SKYNLEXX* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
bi nevi otomatik ödeme talimatı gibi ?
güzel düşünce
Teşekkürler.

Çok hoş olmuş gerçekten elinize sağlık

sistem güzel olmuş gerçekten en kısa zamanda güncellemeyi bekliyoruz Gülücük

Yanımda Duramayan Herkes Karşıma Geçsin!...  Çekilin Önümden , Coolum
ay sonuna tamamlanacak gibi.

ayrıca otomatik ödeme ve kart bilgileri kaydetmeyi şimdilik planlamıyoruz , bildirim sistemi ayarlıyoruz.

(23-01-2019, Saat: 10:47)OyunYoneticisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ay sonuna tamamlanacak gibi.

ayrıca otomatik ödeme ve kart bilgileri kaydetmeyi şimdilik planlamıyoruz , bildirim sistemi ayarlıyoruz.
Bencede en mantiklisi bildirim sistemi. Mesela mail gelse örnek: Hatirlatma: 95.173.173.xxx Serverinizin süresi bitmesine 10 gün kalmıştır gibisinden Gülücük

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
bence chat robot özelliği koyun

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Yeni AÇıldık Adminlik Ücretsiz Destek yunushan112 0 631 21-06-2020, Saat: 15:17
Son Yorum: yunushan112
YARDIM LAZIM YENİ SW bynevosis 3 832 10-12-2019, Saat: 17:52
Son Yorum: Hüseyin Orkun
Yeni Server :) `CoReCTioN* 22 1,235 16-09-2019, Saat: 23:38
Son Yorum: `CoReCTioN*
CS:GO Yeni server alımlarında çifte kampanya! MawiLarq 12 1,566 06-09-2019, Saat: 14:59
Son Yorum: Smash
TSArvar.COM Yeni gametracker sistemi ! MawiLarq 2 785 27-07-2019, Saat: 18:11
Son Yorum: Aconyonn

Task