(21-01-2019, Saat: 19:23)Kroxi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(21-01-2019, Saat: 19:20)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ödeme şirketleri bunu desteklermi ancak serverimi otomatik ödemeye geçir diye bir seçenek olabilir insanlar serverin süresine bakmasına gerek kalmaması gerek siz süre sonunda otomatik karttan parayı alsanız daha iyi olabilir.
Güzel fikir katılıyorum ancak ki bunu bankaların yapması gerek firmanın değil, ben firmaya güvenip otomatik ödemeyi kabul etmem mesela tüm sorumluluğu kredi kartımın bulunduğu banka kabul edecekse çok iyi fikir.
Doğru diyorsun ancak vergi levhalı ve t.c yasalarına uyan bir firma sorun olmaz ancak tam bilmiyorum yanlış bilgi vermek gibi olmasın ödeme işlemleri büyük ihtimalle zaten banka korumaları altındadır api kodlarını bankalar veriyordur diğe düşünüyorum
ancak bu konuda bilgim tam yok .
(21-01-2019, Saat: 19:23)SKYNLEXX* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(21-01-2019, Saat: 19:20)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ödeme şirketleri bunu desteklermi ancak serverimi otomatik ödemeye geçir diye bir seçenek olabilir insanlar serverin süresine bakmasına gerek kalmaması gerek siz süre sonunda otomatik karttan parayı alsanız daha iyi olabilir.
bi nevi otomatik ödeme talimatı gibi ?
güzel düşünce
Teşekkürler.