Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Destek İstiyorum

Konu

Abilerim,kardeşlerim,yaşıtlarım hepinize öncelikle selamun aleykum. Öncelikle amacımı anlatayım ben 15 yasındayım. seneye bilişim bölümü seçicem ama sanırımo orada plugin kodlamayı öğrenmiyoruz. ben editlemeyi biliyorum ama tekrardan kodlama 0 halide kendi yapmak istiyorum. forumda 2 3 tane öğreticiye baktım include , define bunları anlamadım bana anlatabilicek varmı? Ts3 felan versem ? sadece anlamları :Gülücüke Geliştiririm sonra. NOT : YANLIŞIM VARSA KUSURA BKAMAYIN.

Öncelikle Selamün Aleyküm @ deha4848 ben 4 senedir plugin editliyodum bu forum sayesinde ilk pluginimi yazdım ve eklentiler bölümünde paylaştım

Banada yardim edermisiniz ? @ByCS

Öğrenmek istiyorsanız eklenti istek bölümüne bakın yavaş yavaş kaparsanız olayı

@ deha4848 Berkin söylediği şeylere katılıyorum kendi temelini kendin atarsan daha yararlı olur.

Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CS 1.6 Kodlama Öğrenmek İstiyorum ? ümit2626 2 349 09-01-2020, Saat: 22:48
Son Yorum: nexogaming
Cs 1.6 Plugin Kodlamayı Öğrenmek İstiyorum Batuhan' 12 906 03-11-2019, Saat: 18:47
Son Yorum: Yiğidolar
Destek Lazım Anlatabilcek cocokral56 7 461 06-10-2018, Saat: 23:05
Son Yorum: cocokral56

Task