Berceste Bilişim Ltd. Şti. olarak siz değerli misafirlerimizi Vitamin takviyeleri, Kozmetik ve Dermokozmetik ürünleri için uygun fiyat ve orijinal markaları www.OtcMarketim.com online alışveriş sitesinde hizmetindeyiz.
Online alışverişe başlamamızın sebeplerinden en önemlisi, 16 yıllık sağlık sektöründe kapıdan giren müşterimize nasıl kaliteli hizmet veriyorsak online alışverişte de bu şekilde hizmet vermek.
OTCMARKETİM.com olarak 2019 yılı Ocak ayında internet mağazacılığa başlayarak binlerce ürün ile siz değerli misafirlerimizin hizmetinizdeyiz.
Ürünlerimiz ithalatçı, üretici, distribütör ya da ecza depolarından temin etmekteyiz.
Tüm ürünlerimiz %100 Orijinal ve ve Faturalı olarak tarafınıza gönderilmektedir
Ürünlerimiz ile ilgili mesai saatleri içerisinde yardım alabilirsiniz.
0552 323 46 56 telefon numarasından arayabilir ya da Whatsup’dan bize ulaşabilirsiniz.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Kaliteli Orjinal Parfüm Ürünleri Satışı Sitesi | seohaberleri | 0 | 8 |
7 saat önce Son Yorum: seohaberleri |
|
Kyra Kozmetik İle Bakım Ürünlerinde Güvenilir Adres | seohaberleri | 0 | 7 |
9 saat önce Son Yorum: seohaberleri |
|
Orjinal Tester Parfüm Ürünleri Satış Sitesi | seohaberleri | 0 | 9 |
Dün, Saat: 10:52 Son Yorum: seohaberleri |
|
Evde Alkol Yapımı İçin Uzman Rehberiniz: Keyifleryerinde.online | Kenan06 | 0 | 8 |
06-11-2024, Saat: 10:55 Son Yorum: Kenan06 |
|
Online Futbol Kadro Kurma Aracı | seohaberleri | 0 | 17 |
01-11-2024, Saat: 22:53 Son Yorum: seohaberleri |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi