Şöyle birşey olabilirmi bilmiyorum olurda yaparmısınız bilmem.
Biliyorsunuz bazı pluginler ve plugin denemeleri için server arıyoruz ben hlds serverımde denıyorum ama bazıları bılmedıgı ıcın deneyemıyor hlds serverımde denıyorum ama oyunyonetıcısıne yukledıgım zaman ya hata verıyor yada çalıştırmıyor bunun onune gecmek amacıyla oyunyonetıcısı bı test serverı acsa sadece mesela whitelist olabilir minecraft gibi tickette'dan ip adresini yazar sadece o giriş yapabilir yapılabilir diye düşünüyorum ek ücret nasıl olur bilemem.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Benimde aklımdan böyle birşey geçiyordu şahsen bir ip adresini ayırıp örn: 95.173.173.255:1 , 2 , 3 ,4 ,5 ,6 bunların erişim izinlerinide her ticket sahibine verse ve bu panelleri insanlar yönetse ancak bu zamanda 255 port açılıp cs 1.6 ve panelmi kurulcak sorusu gelicek özel bir yazılım ila sadece eklenti kurmayı destekleyen dinamik bir kodla bu basitleştirilebilir düşüncesindeyim , güzel fikir.
Bende makine var ancak büyük bir kitle kaldıracak kadar kişi kaldırmaz.
Detaylı bir hlds videosu cekeyim bari bilmeyenler için.
Güzel önerin için teşekkür ederim.
Detaylı bir hlds videosu cekeyim bari bilmeyenler için.
Güzel önerin için teşekkür ederim.
Tekrar Görüşmemek Üzere.
@ MawiLarq kanka işi karıştırmışında tickette bir buton olucak test serverini aç açınca panel yüklenecek sw acılacak panel basıt olacak sadece dosya yukleme bolumu ozel ayar falan adam gırıcek sw giriş izni ver bolumu falan olacak adam gelecek kendı ıp adresını yazıp sadece o gırebılırek başkasınınkini yazarsa o gırebılecek o swnın kişi sayısı 5 olabilir mesela.
Bence gereksiz,
Ben detaylı bir video çekeceğim en yakın zamanda
Boşa para harcanmaz.
Ben detaylı bir video çekeceğim en yakın zamanda
Boşa para harcanmaz.
Tekrar Görüşmemek Üzere.
bunu yapabiliriz not alıyorum
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Server Listesi | SkullHD | 9 | 926 |
22-06-2019, Saat: 12:53 Son Yorum: ilkaybaki |
|