Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Çözüldü   | Danışmanlık Hizmeti ile ilgili Resim

Konu

Son Düzenleme: 16-09-2019, Saat: 11:47, Düzenleyen: 41aaa41.
İstediğim çalışma: ( Resimli Afiş )
İstediğim renkler: ( Koyu Mavi  Buz mavisi )
Özel Olarak: ( Sadece ortada Gözlüklü Bir İnsan kafası olsun )
Benzer Çalışma: ([Resim: reseller.png] Buradaki gibi. )
Eklemek Istedikleriniz: ( Ortaya Gözlüklü bir yüz ekleyin yani anime gibi ama daha düzgün Çemberin etrafında Telefonlu modeli olacak aynı buradaki gibi ama mavi veya buz mavisi ilerisinde süpriz kutu olacak onun ilerisinde Google Analty Simgesi olacak onun ileriinde bir bilgisayar ekranı ve de ekranda SSL Yeşil kilit simgesi olacak onun ilerisinde para birimlerinin simgesi olacak TLnin simgesi euro simgesi doların simgesi olacak onun ilerisindede tır olacak ve onun ilerisinde güler yüzlü bir müşteri siması olacak Gülücük )
Resim Boyutu: ( 1280 x 720 vede 800 x 600 modelli çünkü bir siteye yazı olarak eklicem birde tasarım olarak arkaya gömeceğim size zahmet olmaz ise 2 boyut birden Gülücük rara atıp atarsınız .)
Yazılacak Yazı: (Yazı olmayacak tamamen resim ..)

celikhostta teşekkür ederim buarada güzel tasarımları varmış Gülücük

@CelikHost.Web.TR Teşekkürler Gülücük Güzel site güzel tasarım.

Eve gidince bakacağım Okan Bey Gel len buraya

Ücretli Grafik Tasarım İçin "ÖM" Atınız.

Counter Strike 1.6 :   9 5 . 1 7 3 . 1 7 3 .
1 1 0

TeamSpeak3 :    CoReCTioN
Teşekkür ederim Beyfendi Gülücük

Efendim istediğiniz şeyleri tam anlayamadım telefon normal akıllı telefon mu olsun süpriz kutu içinde ssl simgesi nası olacak herşeyi bi açıklarmısınız?

İmza Yoooğk
Tabi kide sana wp den yazıyorum Gülmekten Ölüyorum istersen Gülmekten Ölüyorum yada ts3 e gelim konuşalım Gülücük
Akıllı telefon olacak süpriz kutu bildiğimiz kurdelesi kırmızı beyaz bir kurdele olacak kutunun sadece dışı olacak , Bir bilgisayar ekranı olacak ekranda ise SSL yeşil kilit simgesi olacak Gülücük

Son Düzenleme: 17-09-2019, Saat: 09:36, Düzenleyen: 41aaa41.
İlgilenen arkadaşları sahneye davet ediyorum ???

(17-09-2019, Saat: 09:35)41aaa41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlgilenen arkadaşları sahneye davet ediyorum  Gülücük Gülücük Gülücük

(16-09-2019, Saat: 11:46)41aaa41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstediğim çalışma: ( Resimli Afiş )
İstediğim renkler: ( Koyu Mavi  Buz mavisi )
Özel Olarak: ( Sadece ortada Gözlüklü Bir İnsan kafası olsun )
Benzer Çalışma: ([Resim: reseller.png] Buradaki gibi. )
Eklemek Istedikleriniz: ( Ortaya Gözlüklü bir yüz ekleyin yani anime gibi ama daha düzgün Çemberin etrafında Telefonlu modeli olacak aynı buradaki gibi ama mavi veya buz mavisi ilerisinde süpriz kutu olacak onun ilerisinde Google Analty Simgesi olacak onun ileriinde bir bilgisayar ekranı ve de ekranda SSL Yeşil kilit simgesi olacak onun ilerisinde para birimlerinin simgesi olacak TLnin simgesi euro simgesi doların simgesi olacak onun ilerisindede tır olacak ve onun ilerisinde güler yüzlü bir müşteri siması olacak Gülücük )
Resim Boyutu: ( 1280 x 720 vede 800 x 600 modelli çünkü bir siteye yazı olarak eklicem birde tasarım olarak arkaya gömeceğim size zahmet olmaz ise 2 boyut birden Gülücük rara atıp atarsınız .)
Yazılacak Yazı: (Yazı olmayacak tamamen resim ..)

celikhostta teşekkür ederim buarada güzel tasarımları varmış Gülücük

@CelikHost.Web.TR  Teşekkürler Gülücük Güzel site güzel tasarım.

Teşekkür ederiz.

[Resim: https://i.hizliresim.com/AOAP1B.png]
Hocam 800x600
[Resim: 5d811d3752721_800600.png]
Bu da 1280x720
[Resim: 5d811d59bbf13_12023.png]

Kod:
Ücretli grafikerlik için özel mesaj gönderebilirsiniz.
@ serhat2110 ( YocaJa Design ) Kimdir?
Biraz daha renkli olabilirmi kullanılan renkleri mavü dedüm diye tam mavü olmasın yani bu arada diserhat teşekkür ederüm 2. (tasarım) modeli alabilirmiyim

Kpnu güncel 2.model bekleniyor

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü   | Youtube Profil Resim Ozan İçli 5 554 12-10-2018, Saat: 08:23
Son Yorum: Demirhann
Çözüldü   | Şarkı için resim generalarif 7 766 21-05-2018, Saat: 20:35
Son Yorum: MuhammeDesigN
Çözüldü   | Reklam Resim. ITenGriTR 7 985 05-04-2018, Saat: 23:40
Son Yorum: MuhammeDesigN