Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | CSGOMOD MENU PLUGİNİ KURAMIYORUM LTFN YARDIM

Konu

https://forum.webdiyo.com/konu-cs-go-mod...17244.html bu plugini oyunyönetcisi serverima kuramıyorum herşeyi yaptım berkin buglu bitane plugini daha vardı o kuruluyor ama bu yeni olanı kurulmuyor yardımcı olacak varmıdır ücretli veya ucretsz şimden teşkr ederm

Dostum bu konuyu okumadığını şurdan anladım ;

" Sunucunuz Oyunyoneticisi isa destek.oyunyoneticisi.com üzerinden konu linkini atarak veyatta dosyaları atarak kurulum isteyin. "

destek.oyunyöneticisi.com üzerinden zaten sma dosyaları yklenıyor ben plugini felan modelleri v.s yükledim sorun aktif olmuyor bak önceki 26kişilik plugininde aynısını yaptım o çalıştı ama bu yeni olanı çalışmadı bro

Neden dediğimi yapmamakta ısrar ediyorsun ?

" " Sunucunuz Oyunyoneticisi isa destek.oyunyoneticisi.com üzerinden konu linkini atarak veyatta dosyaları atarak kurulum isteyin. " "

Son Düzenleme: 01-08-2018, Saat: 14:39, Düzenleyen: SessizDarbe.
MawiLarq'ın dediklerine aynen katılıyorum. Gayet Açık Ve Net Okuyabilirsen anlıyabilirsin. konu mevcut bunun hakkında bilgilendirme vermektedir.

destek.oyunyöneticsi.com'da bu bilgiyi verirsen rıca edersen onlardan aktif edebilirler 173.127'i ip şuanda csgo mod olarak kullanılabiliyor okuyup anlıyabilirsen rahatlıkla çözüme kavuşturursun.

tamam beyler dediğinizi yaptım akşama kurulcak sanrm saolun beyler bende biraz anlama sorunu vrda ksra bakmayn

Son Düzenleme: 01-08-2018, Saat: 15:10, Düzenleyen: ITenGriTR.
Konu başlığı tamamen büyük olamaz

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Csgo Menu verirmisiniz düzgün KuralsizHD 2 3,846 18-09-2020, Saat: 18:32
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | CSGO MENU LAZIM Cyroxx 1 429 18-09-2020, Saat: 18:32
Silinmiş Konu   | Steam , Whatsapp icon yardım Brs.16 3 410 18-09-2020, Saat: 14:50
Silinmiş Konu   | CT HASAR GÖRDÜ PLUGİNİ #enesfındık Enes Fındık 1 218 14-09-2020, Saat: 10:32
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | [yardım] CS 1.6 THOOK MelihCetinn 1 198 14-09-2020, Saat: 10:28
Son Yorum: By.KinG

Task