Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Csgo mod eklenti sorunlarım

Konu

Son Düzenleme: 23-09-2018, Saat: 12:21, Düzenleyen: Laxoen001.
csgo mod serverımda 
c4 kurarken ses gelmiyor 
silahlarda sarjor degıstırırken ses gelmıyor
karşı takıma gecınce tabanca silahları kalıyor mesela t den ct ye gecınce glock kalıyor ve ct gectııgnde t deyken c4 onda ise c4te kalıyor
serverda bir nesneye bıcakla vursam 2-3 atışta bir silah sesi gibi geliyor
nasıl düzeltebilirim
ve saydan yazı yazılmıyor

Saydan yazı yazılmamasının sebebi farklıdır csdurağı ise plugins.ini'den sayblock.amxx tarzında birşey var onu kaldırman gerekiyor. Onun dışında c4 kurarken ve o mermi değiştirme seslerinde de büyük ihtimal Berk arkadaşımızın herkesin aradığı silah ses değiştirme pluginini ekledin fakat onda şarjör değiştirme sesleri filan yok sadece ateş sesleri var onları da eklemen gerekiyor . Bıçağı da bilemiyorum ve takım değişince glock ve c4 kalıyor dediğinde ise büyük ihtimal CS GO mod bölümündeki rekabetçi pluginini indirdin 15-15 toplamda 30 raund oynanıyor ve 15'te takımlar değişiyor . Onu bende kullanıyorum eğer aynı pluginse sana düzenlenmiş halini atarım .

@Laxoen001 Saydan yazı olayı için csgomodu atın düzeltiyim.

Son Düzenleme: 24-09-2018, Saat: 22:51, Düzenleyen: Laxoen001.
(23-09-2018, Saat: 12:48)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Saydan yazı yazılmamasının sebebi farklıdır csdurağı ise plugins.ini'den sayblock.amxx tarzında birşey var onu kaldırman gerekiyor. Onun dışında c4 kurarken ve o mermi değiştirme seslerinde de büyük ihtimal Berk arkadaşımızın herkesin aradığı silah ses değiştirme pluginini ekledin fakat onda şarjör değiştirme sesleri filan yok sadece ateş sesleri var onları da eklemen gerekiyor . Bıçağı da bilemiyorum ve takım değişince glock ve c4 kalıyor dediğinde ise büyük ihtimal CS GO mod bölümündeki rekabetçi pluginini indirdin 15-15 toplamda 30 raund oynanıyor ve 15'te takımlar değişiyor . Onu bende kullanıyorum eğer aynı pluginse sana düzenlenmiş halini atarım .
onu bende bilyiorum hiçbir şekilde saya yazı yazılmıyor
hayır rekabetci plugınıni değil mavişlarıgn paylastıgı csgo modu kulalnıyorum

(23-09-2018, Saat: 17:45)ITenGriTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Laxoen001 Saydan yazı olayı için csgomodu atın düzeltiyim.

buyur

buyur

c4 kurarken ses gelmiyor
silahlarda sarjor degıstırırken ses gelmıyor
karşı takıma gecınce tabanca silahları kalıyor mesela t den ct ye gecınce glock kalıyor ve ct gectııgnde t deyken c4 onda ise c4te kalıyor
serverda bir nesneye bıcakla vursam 2-3 atışta bir silah sesi gibi geliyor
bu sorunlarıma yardım edebilecek yokmu

.sma CSGOMod.sma (Dosya Boyutu: 79.39 KB | İndirme Sayısı: 4)
.sma CSGOMod.sma (Dosya Boyutu: 79.39 KB | İndirme Sayısı: 1)
Sorunlarımdan bir tanesi bile çözülmedi
Yardım edebilecek yokmu

Son Düzenleme: 25-09-2018, Saat: 23:33, Düzenleyen: ITenGriTR.
Yazma sorunu dışındakilere yardım edemiycem.
Çünkü hepsi internette var

.sma CSGOMod (4).sma (Dosya Boyutu: 79.24 KB | İndirme Sayısı: 4)

Son Düzenleme: 25-09-2018, Saat: 23:47, Düzenleyen: Laxoen001.
(25-09-2018, Saat: 23:33)ITenGriTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yazma sorunu dışındakilere yardım edemiycem.
Çünkü hepsi internette var
hepsi internette varmı c4 ve sarjor degıstırme hariç ben bulamadım
biliyorsan lütfen yardımcı olurmusun

C4'ü çok iyi hatırlıyorum hatta şahin atmıştı istek bir konuda , şarjör hakkında modda öyle birşey geçmiyor bilmiyorum nerden geliyor.

Son Düzenleme: 26-09-2018, Saat: 17:59, Düzenleyen: ITenGriTR.
Açılan konularınız (Sadece Eklenti İstek Bölümünde) maximum olabilicek konu sayısı bir dir.

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Csgo Menu verirmisiniz düzgün KuralsizHD 2 3,797 18-09-2020, Saat: 18:32
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | CSGO MENU LAZIM Cyroxx 1 423 18-09-2020, Saat: 18:32
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | Eklenti İstek Kuralları! ITenGriTR 1 1,203 18-09-2020, Saat: 12:38
Son Yorum: TheFlash
Silinmiş Konu   | CSGO alireiz44 1 217 14-09-2020, Saat: 10:37
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | CSGO MOD İÇİN LAZIM PLUGİNLER LucifeRR 1 230 14-09-2020, Saat: 10:36
Son Yorum: By.KinG

Task