Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Csgo ekstra sesler

Konu

OyunYöneticisinde csgo modum var silah sesleri bıçak çekme sesleri vs. herşey tastamam ama weapons (knife hariç) hiç bir sesi bulamadım mermi doldurma , ak47,m4a1 vs. silahlarının çekme sesi çok aradım ama maalesef bulamadım bilen varsa paylaşabilir mi

daha yapmadım bi ara uğraşacaktım yalan oldu boş zamanda bakacam hala diyorum Blush

Son Düzenleme: 24-07-2019, Saat: 11:34, Düzenleyen: hebele123.
anladım Gülmekten Ölüyorum teşekkür ederim o plugine gerçekten ihtiyaç olduğunun farkına vardım silahı elime alınca sesler falan yok Gülmekten Ölüyorum bi an kulaklığıma mı bişey oldu diyorum

birde, sanırım fazla istekte bulunuyorum ama, awp scope için hiç uygun eklenti bulamadım yapıyorum olmuyor o artı gibi scope olan hepsini denedim piyasadaki ama hepsi cs1.6 scopesi olarak gözüktü o varmı onuda çok aramıştım

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Boş ol , boş ol , boş ol.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Csgo Menu verirmisiniz düzgün KuralsizHD 2 3,788 18-09-2020, Saat: 18:32
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | CSGO MENU LAZIM Cyroxx 1 422 18-09-2020, Saat: 18:32
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | CSGO alireiz44 1 216 14-09-2020, Saat: 10:37
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | CSGO MOD İÇİN LAZIM PLUGİNLER LucifeRR 1 230 14-09-2020, Saat: 10:36
Silinmiş Konu   | CSGO MOD İÇİN LAZIM PLUGİNLER LucifeRR 1 228 14-09-2020, Saat: 10:36

Task