Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

CSGMOD Mermiler Duvarda Siyah İz Yapıyor İstemiyorum

Konu

Son Düzenleme: 19-09-2019, Saat: 21:53, Düzenleyen: canavar086.
https://eksiup.com/p/ni136004b8up   Resimdeki Gibi Mermiler İz Yapıyor Bunu Nasıl Düzeltiriz ? 

Bu Sma Yı Kullanıyorum Eklere Koyuyorum Ondamı Skıntı Var Acaba ? bilen varsa yardımcı olabilir mi ? sesleri değiştirmesi için eklediğim plugin görüntüdede problem yapıyor istemiyoruz

(19-09-2019, Saat: 21:53)canavar086 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://eksiup.com/p/ni136004b8up   Resimdeki Gibi Mermiler İz Yapıyor Bunu Nasıl Düzeltiriz ? 

Bu Sma Yı Kullanıyorum Eklere Koyuyorum Ondamı Skıntı Var Acaba ? bilen varsa yardımcı olabilir mi ? sesleri değiştirmesi için eklediğim plugin görüntüdede problem yapıyor istemiyoruz

.sma SilahSesDegismeCoded.sma (Dosya Boyutu: 5.01 KB | İndirme Sayısı: 0)
                                                              [b][i]'>BURAK SÖĞÜT<[/i][/b]
                                            #Kimseye Güvenmeyen Kimseye Güven Vermez#
csgo modun kendisinde var o bildiğim kadarıyla kaldırılmıyor

Başka Bi Servarda Gördüm Sesler Csgo Silah Sesleri Gibi Ama O Siyah Şeyler yok

Bi Sorayım Onlara Gülücük

Şu smayı kendine göre düzenleyip dener misin ?
.sma SilahSesDegis.sma (Dosya Boyutu: 4.59 KB | İndirme Sayısı: 6)

başka birşey yapıyor onu normalde sorunsuz o eklenti.

Son Düzenleme: 21-09-2019, Saat: 18:33, Düzenleyen: canavar086.
bütün oyunyönetici csgo mod serverleri bunu kullanıyorum alayında böyle :/

(21-09-2019, Saat: 10:10)By.KinG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu smayı kendine göre düzenleyip dener misin ?
ne gibi kendime göre düzeliceğim bilmiyorum zaten hazır bu

Silas ses değiştirici eklentisinden kaynaklı diye biliyorum.

Ondan Dolayı Zaten Plugunden Ne Silicem Bilmiyorum 
Silas Sesi Değiştirmeye Yarıyan sma içinde animasyon vs bişiler yazıyor ama ne silicem bilgim yok sadece ses değiştirsin istiyorum animasyon iyi değil

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Eklentilerin Server Çökme Yapıyor Yardımcı Olurmusunuz Celebii 11 534 17-11-2019, Saat: 19:13
Son Yorum: By.KinG

Task