Şimdi Konuya Geleyim;
Bildiğiniz Üzere Kiralık CSD Sunucusu Yok. Server'ını Yenilemeyecek Olan Varsa Son Gün Bana Devredebilir.
Telefonuna 5 Kağıt Ateşlerim (Bizim de Bütçemiz Belli). Eğer Biohazard Sunucusu Olup da, Eklentiden Anlamam Sunucuyu Dizme İşini de Çok İyi Bilmiyorum Diyen Olursa, Burada İki Tane Bio Hayvani Şahsiyet Var. Biri TunnS[C] Diğer Hayvan da Ben Oluyorum.
Daha Önceden ReqaL # Gaming'i @csci35Kurucu] İle Beraber İşlettik.
Sermayesi Ondan Emeği Benden. İyi Yerlere Geldik. Beklemediğimiz Düzeyde Oyuncu Bolluğu Yaşadık.
Sunucu Yenilenmedi Haliyle Dağıldık. Hosting Firmasına Addons Yapıyordum. Herşey Güzeldi.
Firma CS 1.6 İşini Bırakıp VPS-VDS'ye Girdi. Şincik, Sunucuma Kurucu Olarak Alırım Gel Diz, Doldur Sw'yi Derseniz,
Ben Buradayım. Hatta 505 109 06 27'deyim. Direk Arayın Gevşeğimdir O Konuda, Sıkıntı Yapmam.
Şimdi Bizim (İki Hayvanın) Farkı Nedir?
Çocukluğumuzdan Beri Zombi Oynayan Bağımlılarız. Holigan / Last # Ottoman / WarZ / ReqaL / tecnnoo_mix
Gibi Klanlarda Takılmış, Neyin Ne Olduğunu Bilen Adamlarız.
Piyasada 50-150 TL Arası Satılan Eklentileri Biz Ücretsiz Paylaşıyoruz, Diziyoruz.
Sorun Çıktığında Nereye, Nasıl Müdahale Edeceğimizi Biliyoruz. Peki Biz Sadece Eklenti mi Diziyoruz?
Net Bir Şekilde Hayır, Çoğu Eklentiyi Editleyip/Geliştirip, Hatta Kendimiz Kodlayıp Paylaşıyoruz.
Piyasada "Pluginciyim" Diye Gezen Tiplerden Farkımızı Budur. Referanslarımız da Paylaşımlarımızdır.
Bir Kaç Örnek Verir misin?
Hemen Verelim. Zombi Sunucusu Adı Altında Geçinen Bazı Klanlar Var, İsim Vermeyeceğim Yakışık Kalmaz.
Bu Adamlar Behemoth, Avalanche, Blood Dripper, Guitar Gun, Death FX, Bonus Box, Supply Box, Round End Sprite
Nedir Bilmeyen Adamlar. Dias Kim Diye Sorsan Cevap Veremeyecek Durumda Klan Üyeleri Var.
Tek Bildikleri Forumlardan Eklenti İndirip Klan ve Yapımcı İsmini Değiştirip Sunucuyu Çökertmeden Kurmak.
Bizde Eklenti Olarak Fark Ne?
Direk Kullandığım Eklentileri Çakayım Ben
[Bunların Bir Kısmı Tunns[C]'den Alınmıştır. Paylaştığı İçin Teşekkürlerimi Sunuyorum]
PHP Kod:
CSA_Admin_Tag_v2.amxx // Kurucu - VIP Admin - Admin - Yetkili Slot - Slot - Uye
CSA_HE_Sana_Zarar_Vermez.amxx // Kendi Bombanızdan Hasar Almazsınız
CSA_MultiJump.amxx // Çift Zıplama
CSA_Sinirsiz_Mermi_Fix.amxx // Sınırsız Mermi [CSD Destekli]
CSA_Silah_Iconu.amxx // Solda Silah Iconu
CSA_Zoom_Color.amxx // Her Mermide Renk Değiştiren CrossHair
CSA_Zoom_Bilgisi.amxx // Silah İle Yakınlaştırma Yapılınca Metre ve Yakınlaştırma Çarpanı
CSA_Biohazard_CSO.amxx // CSO-Biohazard Modu [Editli]
CSA_Bio_Win_HUD.amxx // Zombi/Insan Kazandı HUD
CSA_Frost_Grenade.amxx // Avalanche Dondurucu Bomba
CSA_Bio_Enfeksiyon_Efekti.amxx // Zombi Olan Kişinin Etrafında Yeşil Zehir Efekti
CSA_Bio_Ethereal_Silah.amxx // Dark-M4A1 Ethereal
CSA_Bio_Geri_Sayim.amxx // Geri Sayım
CSA_Golden_AK.amxx // Altın Keleş
CSA_Golden_M4A1.amxx // Altın M4A1
CSA_Golden_XM1014.amxx // Altın Pompalı
CSA_Blood_Dripper_Guillotine.amxx // Blood Dripper/Guillotine Fırlatılan Yuvarlak Bıçak
CSA_Gitar_Silahi.amxx // Kendi Kodladığım CS Extreme Gitar Silahı
CSA_Super_Bio_Menu.amxx // Kendi Kodladığım Biomenu
CSA_Ultra_Lazer_1.8.2.amxx // Kendi Geliştiriğim Lazer
CSA_Isik_Bombasi.amxx // Çapı Rengi Ayarlanan Işık Bombası
CSA_Bio_Radar.amxx // Bio Radar Eklentisi
CSA_Bio_Renkli_Gece_Gorusu.amxx // Türkçe Renkli Görüş ve Menu [Çoğu Sunucuda İngilizce]
CSA_Bio_EyeCandy.amxx // Solda EyeCandy Virüs Dedektör HUD'u
CSA_Bio_Jetpack.amxx // SYN Surf Jetpack ZM
CSA_Bio_Kalan_HP_Hud.amxx // Kalan Zombi Canı HUD'lu
CSA_Bio_Barli_Respawn.amxx // Kendi Geliştirdiğim Barlı Yazılı Respawn
CSA_BunnyHop_TR.amxx // BunnyHop
CSA_Remove_Drop.amxx // Düşen Silah Kaybolur
CSA_Death_FX.amxx // Azrail/Ruh Ölüm Efekti
CSA_Bonus_Box_v3.amxx // Zombi Öldürünce Düşen Bonus Kutusu
CSA_El_Sonu_Dans.amxx // El Sonu Dans Eklentisi
CSA_En_Cok_Hasar_Verenler.amxx // En Çok Hasar Verenler
CSA_Fire_Grenade.amxx // Behemoth Editli Bomba
CSA_Bio_Death_Sprite.amxx // Ölüm Efekti
CSA_El_Sonu_Efekti.amxx // El Sonu Ekrana Oturan Görsel Efekt
CSA_Bio_SupplyBox.amxx // Havadan Düşen Editli Destek Kutuları
CSA_Hiz_Gostergesi.amxx // Standart Hız Göstergesi
CSA_Biohazard_Silah_Modelleri.amxx // Özel Silah Skinleri
Başka Eklentiler de Varda Onlar Sırf Bio Moduna Özel Olmadığından Yazma Gereği Duymadım.