Babo İstediğin Kadar Kullan Adamlar İllegal Stock'u Derleyiciden Yasaklamış. Kural İhlali Veriyor.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için root@webdiyo.com adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
O stock ne işime yarayacak ki ? Yapımı basit @OnlyCoder hesabında öyle bi kodlama var istersen bi incele ben kodlamıştım en mantıklısı oydu
(05-01-2019, Saat: 16:42)PawNod\ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: O stock ne işime yarayacak ki ? Yapımı basit @OnlyCoder hesabında öyle bi kodlama var istersen bi incele ben kodlamıştım en mantıklısı oyduProtokol 48 Steam Reklam ve Bazı Fonksiyonları Yemeyen İstemcilere de Tüm Komutları Okutuyor. Farkı Bu Normalinden.
Yaşlanarak Değil Yaşayarak Tecrübe Kazanılır, Zaman İnsanları Değil Armutları Olgunlaştırır.
-Peyami Safa
Konuyu Okuyanlar: