Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Destek   | CSD FPS + Ping Sorunu

Konu

Hocam CSDurağında Map Değişiyorum. Eklenti Yardımıyla FPS'e Bakıyorum. İlk 30 Saniye 600-700 İzliyor. Yaklaşık 30 Saniye Sonra Çatırt Diye 160-170'e Düşüyor ve Bu Aralıktan Çıkmıyor. Tüm Eklentileri Kapattım Sadece Server_FPS Eklentisini Bıraktım, FPS'i Okumak Adına. Aynı Sorun Devam Ediyor. Eklentiyle Alakası Olmadığını Düşünüyorum. cstrike/logs Klasörünü Maşallah CSDurağı Temizliyor Server'daki Her Haltı Gizli Tuttuklarından Soruna Bakamıyorum. Sunucuda Bir 20 Dk Sonra da Pingler Yavaş Yavaş Artmaya Başlıyor. FPS'de Gram Oynama Yok. Bir Bakıyorum Kendi Pingim Dahi 200-300'ü Görüyor.
Server'ı Döşemeyi Ancak Bitirdim, Sıfırlayasım Gelmiyor. Daha Önce Bu Sorunu Yaşamış Arkadaşım Var mı?
Tüm Log Dosyalarına Baktım Arıza Görünmüyor. Error Log'u Bile Oluşmuyor, Sadece L06 Var.

Yaşlanarak Değil Yaşayarak Tecrübe Kazanılır, Zaman İnsanları Değil Armutları Olgunlaştırır.
-Peyami Safa

Csduragina vuruncada pingler böyle oluyor 1-2 gün bekle

(18-06-2017, Saat: 15:03)Sancaktepe* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Csduragina vuruncada pingler böyle oluyor 1-2 gün bekle
(18-06-2017, Saat: 15:06)BraveMan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçiçi Sıkıntı O İnşallah Sendede Geçer.
Benden Kaynaklı Bir Sorun Değil mi?

Yaşlanarak Değil Yaşayarak Tecrübe Kazanılır, Zaman İnsanları Değil Armutları Olgunlaştırır.
-Peyami Safa

hayır csduragindan kaynaklı hakuna matata swsinede bir gir ordada ping oluyorsa senden kaynaklıdır

Hocam Benimle Alakalı Derken Sunucumla mı Alakalı Demek İstedim. Kendi Oyunumda Sorun Yok. Sunucudaki Herkese 20-25 Dk Sonra 200 Ping Ateşliyor. Benim Çıkmayan Pingim Dahi Çıkmaya Başlıyor.

-Peyami Safa

Son Düzenleme: 18-06-2017, Saat: 15:48, Düzenleyen: TunnS[C].
Keşke bu konuyu csd forumunda açsaydın yekta ve ömer telli sana çözümü ve cevabını verirdi.Ayrıca csd artık yeni sisteme gırdıgın için artık butun serverlerın kotası var bir nevi önceden belli bir kota vardı butun serverler içindi şimdi her serverin ayrı kotası var.Pluginlerin 1.8.3 uyumlu olmalı hatasız olmalı lose edıtıon tag mıscht bunlar önemsiz sanıyorlar ama her hata oyunda sorun yaratıyor pıng vs

CapitaLL | Zombie WarS |'TR
Hocam Eklentilerin Tamamını Kaldırdım Değişen Birşey Olmadı 30 Saniye İçinde FPS Küt Diye 140 150 lere İniyor.

-Peyami Safa

@PowereXe

HLSW ındırıp ordan plugınlerına bakarmısın ? CPU değerine felan csd 'de sorun olabılır ama once bakalım

CapitaLL | Zombie WarS |'TR

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
İmza Sorunu[Destek] nemesiskingofcs 2 409 15-12-2019, Saat: 22:19
Son Yorum: TrxppyFade
Ts3 Oda Açıklaması Sorunu ` Tways * 0 421 13-06-2019, Saat: 22:04
Son Yorum: ` Tways *
FPS Sorunu akSakaLLı. 11 1,005 12-02-2019, Saat: 00:29
Son Yorum: RuHSuZ