Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

CSAilesi | CSO Biohazard Server

Konu

Son Düzenleme: 18-06-2017, Saat: 02:06, Düzenleyen: PowereXe.
Evet Gardaşlarım. Dediğimizi Yaptık, Sunucumuzu Açtık. Firma İşinde de Sözümüzü Tutalım Diyeceğim de "Çulsuz Hosting" İle Pek İş Yapabileceğimizi Sanmıyorum. Neyse Şaka Bir Yana. @ sirketclan Arkadaşımız CS177.CSDuragi.Com Sunucusunu Kiraladı ve CSA Klanı Kurmam İçin Bilgileri Verdi. An İtibariyle. CSAilesi | CSO Biohazard Sunucumuzu Hizmete Soktuk. Sermayesi SirketClan'dan Emeği Benden CSA'ya Çam Sakızı Çoban Armağanı. Forumumuzdaki Tüm Uzman Üye ve Üzeri Üyelerimize Ücretsiz Yetki Veriyoruz. TS3'ümüz Yok Maalesef, CSAilesi'nin TS'sini Kullanmayı Düşünüyorum Lakin Yasak Olduğundan Oyun Üzerinden TS Adresi Reklamımızı Yapamayacağım.

Klan Tagımız CSA @  ve  CSA |  'dır. Hangisini Tercih Ederseniz, Size Kalmış.

Yarın Edebiyat-LYS Var. MF Olduğum Halde Niye Yazdım Bilmiyorum. Sınavdan Sonra Bu Şablonu Düzelteceğim. Resimdir, Yazıdır Hepsini Düzenleyeceğim. Sağlıcakla Kalın Gardaşlarım.

CSA | PowereXe
CSA @ SirketClan

Yaşlanarak Değil Yaşayarak Tecrübe Kazanılır, Zaman İnsanları Değil Armutları Olgunlaştırır.
-Peyami Safa

@PowereXe Çok Güzel Olmuş Ellerine Sağlık Bir Tane Bug Farkettim Param 800 Ken 16000 Lİraya Anti Dost Alabiliyorum Onu Kapatırsan Güzel Olur Gülücük

İLETİŞİM : FACEBOOK TIKLA
csa.ts3.web.tr de benden olsunmu?

Eline Sağlık Yiğido Sınavda Başarılar

Hayırlı olsun kardeşim başarılar.

İnsan ile insan arasında fark vardır. Bir demirden hem nal hem de kılıç yaparlar.
Sağolun Gardaşlarım Sınavı Tokatlayıp Geldim Gülmekten Ölüyorum
Antidot'a Muhtemelen get_user_money Koymayı Unuttum Gülmekten Ölüyorum

Yaşlanarak Değil Yaşayarak Tecrübe Kazanılır, Zaman İnsanları Değil Armutları Olgunlaştırır.
-Peyami Safa

@PowereXe ' CSA @ Tagı "CSAilesi" Tagları CSDuragında yasaklı bir şikayette kapatılabilir.

Haydaaa Niye Yasaklı Ya Öyle Saçmalık mı Olur?

-Peyami Safa

Bildiğim kadarıyla öyle forumlarında konu açıp sorabilirsin.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
EteRNaL Biohazard zombie lazerli serverimizi açtık tekrardan asdqwe 0 1,308 03-01-2022, Saat: 22:25
Son Yorum: asdqwe
[TR] eReboR© Global Offensive Mod Server valar.root 3 321 21-10-2021, Saat: 20:59
Son Yorum: valar.root
Counter Strike 1.6[SqL] Geliştirilmiş DeathMatch Server(Rütbe,Market Sistemi) AÇILDI! vavveyla 0 271 16-12-2020, Saat: 13:55
Son Yorum: vavveyla
Gelişmiş Jailbreak Server Tekrardan AKTİF atabeys 5 362 22-10-2020, Saat: 10:16
Son Yorum: atabeys
Gelişmiş Jailbreak Server Tekrardan AKTİF atabeys 2 248 22-10-2020, Saat: 10:16
Son Yorum: atabeys

Task