Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | CSAilesi.COM Hikayesi 0 ' dan şuana

Konu

Son Düzenleme: 22-09-2017, Saat: 20:50, Düzenleyen: VtecManiA.
CSAilesi.COM Kuruluş Hikayesi ; 
CSAilesi Sitesi Hakkını yemiyelim CSModders Kapanınca CSYardımla Aynı anda kurulan bir sitedir . CSAilesi Projesi İlk olarak Ben ve ArgentMan* Tarafından Ortaya çıktı ancak web'de bilgimiz yoktu web'den anlıyan adam bulduk onlarda Pandora ve HARUN 'denen birisiyidi bunlarda CSModders Forumunda yetkiliydi güvendik ve tahmin ettiğiniz gibi zamanında bizi arkadan vurdu site yükseliş zamanlarında sitenin verilerini & panellerini millete verdiler ve ismimize kötüleme geldi bunu 1. de sitemizde olan bir Shell açığından kaynaklı oldugunu düşündük sonrasında bunların verdiğini fark ettik. Bunun üzerine 2 sine kovduk onları kovdugumuz zaman +1000 üyemiz ve +1200 konumuz vardı bizde bunların olacağı yardım lanet olsun diyerek siteyi kökten kapattık ve ozamanlarda. CSAilesi Projesi bitti diye kendi sitemize yazı yayınladık Bunun ardından yeni forum siteleri türedi cs üzerine . o arada csyardım'da bizimle eşit gidiyordu biz kapatınca öne geçtiler tabikide. Bizde ferudun & TheFlaş ile siteyi tekrar kurduk bu sefer argentman emekliydi siteyi kurduk hatalarımızı gidermeye çalıştık ve hayla uğraşıyoruz site büyüdükçe sorunlar ciddi derece artmakta ve bu başlık altında konuşmamamı bitirmeden CSA Ekibini özenen tüm forumlar biliyor hepiniz gelici geçicisiniz biz aktif oldugumuz sürece kimse bizim düzeyimize gelemiyecektir.

cSa Ekibi.

CSAilesi.COM Nasıl Büyüdü & Nasıl Bir Yol İzledik ?
Sitemiz uzun süredir aktif olması en büyük rol alan faktörlerden tabikide biri ancak bu düzeye gelmek için kesinlikle açık olan bölümlerinizde uzman ekibiniz olmalıdır biz cs 1.6 üzerinden büyüdük ve şuan hayla yerimizi koruyoruz en büyük plugin forumuyuz Türkiye'de tabikide. Bunca konumuz olunca tabi büyüme oluyor ve web ekibinizin sağlam olması lazım . Biz CSAilesi.COM Kurmadan öncede piyasada tanınan isimlerdik ve müşterilerimiz , arkadaşlarımız vardı yüzlerce klanla bağlantımız vardı. CSAilesi.COM Kurulunca OyunYöneticisi Başta üzere olmak üzere CSDuragı serverlerinide hafife almadan yoğun reklamımız atıldı . Bunun sayesinde Konularımızı bölümlerimizi yetkililerimizin ismini daha kolay bir şekilde duyurduk . Şuanda bazı cs forumları forumlarını büyütmek için bizim siteye almadığımız yalaka insanları kullanmaya çalışıyor bu bize komik geliyor tabikide ayriyetten saçma saçma çekilişler yapanlarda var örnek veriyorum siz bir CS 1.6 Forumusunuz ancak adamlar siteyi duyurmak için Makine çekilişleri yapıyor saçma , bir projeniz tutunca emin olun belli guruplar üstünüze gelicektir bizede aynısı oldu başında ancak ekibiniz işte burda sizi tutuyor unutmayın bir forumunuz varsa ve büyütmek için saçma saçma yollar seçmeyin dürüst , eşit , kuralları herkese uygulayan bir yöneticiniz olmadan büyüyemezsiniz ve şuan gururla belirtmek isterim OYUNYöneticisi Sunucusunun serverlerinin %90 bizim sitemizden dosya almaktadır ve son zamanlarda artmakta olan CSDuragı sunucusunununda %60 lık kısmı bizim sitemizden dosya almaktadır bunu nasıl kanıtlarız sunuculara girin : ) her zaman kaliteli bir yol çizmeyide unutmayın.

Çokgüzel bir hikaye...

Konu okunulabilecek bir hikaye haline getirildi.

{Hakuna Matata Gaming}

@ MawiLarq gelişme var sende eskisi gibi değil np düzeltirim ben Gülmekten Ölüyorum

{Hakuna Matata Gaming}

Kim okuyacak ben gidiyom mawiq

Zaten onun türkçesini bizden başka kimse anlıyamazdı. Gülücük

Sadece CS:GO ekletisi yapıyorum 1.6 plugin isteklerine bakmıyorum.

Serverinize özel go eklentisi için steam üzerinden iletişime geçin

Steam :   https://steamcommunity.com/id/cananil44

HER ZAMAN DEDIGIM GIBI #CSAILESINDENOLUNMAZCSAILESIOLARAKDOGULUR NE KADAR UZUN BI HEŞ TEKSE Gülmekten Ölüyorum

Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | csailesi.com adana055522 1 285 29-08-2019, Saat: 12:07
Son Yorum: MuhammeDesiqn
Silinmiş Konu   | CSAilesi.COM MawiLarq 5 1,311 15-08-2019, Saat: 23:59
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | csailesi.com halilibis661 1 279 03-07-2019, Saat: 15:52
Silinmiş Konu   | CSAİLESİ Özel Yedek Cs 1.6 laudresdesing32 2 362 18-12-2018, Saat: 23:54
Son Yorum: Emrullah*
Silinmiş Konu   | CSAilesi.COM SOHBET SCİRPTİ 4k1n 19 1,869 28-05-2018, Saat: 18:11

Task