süper
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Çok başarılı bir çalışma elinize sağlık.
BEN KURULUMU OLDUĞU GİBİ YAPTIM FAKAT 'START GAME' DEDİĞİM ZAMAN OYUNDAN KOPMLE ATIYOR. SORUN NEDİR ACABA?
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
ALINTI "knaoz1903":
BEN KURULUMU OLDUĞU GİBİ YAPTIM FAKAT 'START GAME' DEDİĞİM ZAMAN OYUNDAN KOPMLE ATIYOR. SORUN NEDİR ACABA?
Kurulum ve Son Uyarılar
Kullandığınız Anafor Sistem (Ana Sunucu Dosyaları) Orjinal Steam Olmak Zorundadır.
Orjinal ve Ücretsiz Steam Sunucusu İndirmek ve Kurmak İçin Buraya Tıklayın.
Anafor Sistemde AMXMODX Kurulu Olmak Zorundadır.
Ultimate Mod Addons'u Doğrudan Anaforsistemin İçine Atmalısınız.
Dostum CS 1.6 Oyunu Sadece cstrike.exe'den İbaret Değildir. Görüyorum ki Yönergelerden Hiçbirşey Anlamamışsın.
Bunu Build 4554 Korsan CS 1.6'nın Üstüne Atıp Zombi Modu Gibi Oynamaya Çalışırsan Server Tabi Çöker.
Öncelikle Bu Mod Sadece Server Dosyalarıyla Uyumlu Çalışır, Oyun Dosyalarıyla Değil.
Firmalar Sunucularını "New Game"den mi Başlatıyor Sanıyorsun. Eğer Steam'in Varsa Oyunların Altında Araçlar Bölmesi Var.
CS 1.6 HLDS İndir. Modu İçine At. Sonra hlds.exe'yi Çalıştır. Oyununa Gir Açtığın Sunucuna Bağlan.
Gidip Oyuna Atıp "New Game" Kurmaya Kalkma Tabi Çalışmaz.
Kurulum ve Son Uyarılar
Kullandığınız Anafor Sistem (Ana Sunucu Dosyaları) Orjinal Steam Olmak Zorundadır.
Orjinal ve Ücretsiz Steam Sunucusu İndirmek ve Kurmak İçin Buraya Tıklayın.
Anafor Sistemde AMXMODX Kurulu Olmak Zorundadır.
Ultimate Mod Addons'u Doğrudan Anaforsistemin İçine Atmalısınız.
Dostum CS 1.6 Oyunu Sadece cstrike.exe'den İbaret Değildir. Görüyorum ki Yönergelerden Hiçbirşey Anlamamışsın.
Bunu Build 4554 Korsan CS 1.6'nın Üstüne Atıp Zombi Modu Gibi Oynamaya Çalışırsan Server Tabi Çöker.
Öncelikle Bu Mod Sadece Server Dosyalarıyla Uyumlu Çalışır, Oyun Dosyalarıyla Değil.
Firmalar Sunucularını "New Game"den mi Başlatıyor Sanıyorsun. Eğer Steam'in Varsa Oyunların Altında Araçlar Bölmesi Var.
CS 1.6 HLDS İndir. Modu İçine At. Sonra hlds.exe'yi Çalıştır. Oyununa Gir Açtığın Sunucuna Bağlan.
Gidip Oyuna Atıp "New Game" Kurmaya Kalkma Tabi Çalışmaz.
Yaşlanarak Değil Yaşayarak Tecrübe Kazanılır, Zaman İnsanları Değil Armutları Olgunlaştırır.
-Peyami Safa
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Konuyu anladım. Son bir soru sormak istiyorum. Bu modları BOTlarla nasıl oynayabiliriz?
emeginize saglık
Turkish Zombie | BioHazard |'TR
Turkish Zombie | Escape |'TR
Turkish Zombie | Escape |'TR
eyw birader
ALINTI: Yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Konuyu anladım. Son bir soru sormak istiyorum. Bu modları BOTlarla nasıl oynayabiliriz?
Yanıt: PODBOT V3 Kullan. Sunucu Dosyalarına Kurulabilen Bir Bot Paketi.
Yanıt: PODBOT V3 Kullan. Sunucu Dosyalarına Kurulabilen Bir Bot Paketi.
Yaşlanarak Değil Yaşayarak Tecrübe Kazanılır, Zaman İnsanları Değil Armutları Olgunlaştırır.
-Peyami Safa
Son Düzenleme: 10-02-2018, Saat: 13:53, Düzenleyen: shape123.
teşekkürler
rar şifresi yanlış diyor bi bakabilirmisiniz
rar şifresi yanlış diyor bi bakabilirmisiniz
güzel :heart:
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
[ULTIMATE] Wolfteam Deben RC V4 Mod | PowereXe | 90 | 4,346 |
25-08-2024, Saat: 02:51 Son Yorum: BiraksanaYaqami |
|
WebDiyo.COM | Dias Ultimate Plugin Pack | PowereXe | 35 | 2,102 |
25-08-2024, Saat: 02:47 Son Yorum: BiraksanaYaqami |
|