Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Cs1.6 Sunucu sitesi

Konu

beyler oyt csd gibi yerler serverleri nerden açıyorlar yada nasıl yapıyorlar kaç tl ve servetim ipsini nasıl değiştiriyorlar eğer bunu yapabilirsem oyt nin karşısına bir rakip çıkacağını düşünüyorum Gülücük csd diye bişey olmayacak zaten bir kaç ay içinde parayı masaya vurmanın vakti geldi

FBI Açın kapıyı, alın bunu hemen infaz edin

1.Nesil yazar
koruma,panel,makine min 20-30k

Son Düzenleme: 29-10-2019, Saat: 20:25, Düzenleyen: `SherLock.
Ne kadar masaya vurursan vur. OYT eski bir firma ve biraz sermaye lazım. Koskoca forum ile ortaklık sağlıyorlar.Sakıp Sabancı gibi birinin oğlu olman lazım. O öyle 100-200 tl. İle olacak iş deil. Adamların ip lerinden biri zaten 100 TL falan.hele ön ip bir server olduğunu düşün ve bu sadece 1 ip 173 den 254 ip 174 den de 254 ip var sanırım. Adamların karşısına Merhabalar diye çıkamazsın yerler seni.

Ayrıca adamlar server değil FİRMA

Onunla ne zaman lades oynasak hep o kazandı. Kalbimdeyken nasıl aklımda derdim.
  - Oğuz Atay.
şaka yaptım şaka şakaa olm 30 bin tl Ne adam ilerletmiş 30k diyor fkdmdkdk

İstersen bir de @OyunYoneticisi ne sor.

Onunla ne zaman lades oynasak hep o kazandı. Kalbimdeyken nasıl aklımda derdim.
  - Oğuz Atay.
Son Düzenleme: 29-10-2019, Saat: 21:00, Düzenleyen: nexogaming.
Başlangıç olarak makine kiralıcaksın, aylık 1000 Tl kurtatır başlangıç olarak. Hatta daha az ip ile başlayacağından 300 400 tl bile kurtarabilir. Forumda zaten paneller var güzel bi addons oluşturcaksın panele entegre etceksin bide. Ama hem pawn bilen hemde php bilen birinin olması lazım. Bunların dışında doğru strateji ile çok rahat iyi bi sunucu kurulur. Yeni sunucu açanların affedersin hepsi mal işten anlamayan kişiler. Basit stratejiler var ama akıl edebilen yok. Yasal olarak YS Belgesi ve Vergi levhası ilerki süreçlerde lazım olabilir. Yaklaşık 1. 5 yıl önce felan CSOyuncu 20 bin tl ye devrederim her şeyi demişti bana (tüm alan adları & altyapı) makine kirasıda ozaman 800 felanmış. Tabi şuan devredildi zaten ayrı konu. Orayı alan kişide güzel bi strateji uygulasa rahat kâra geçer çünkü Ip blogu 46.20.15 çok iyi blok sadece eskisi kadar sağlam clan yok sunucuda

Bunların dışında merak ediyorsan belki hala toplu ıp satan yerler vardır, CS 1.6 Toplu ıp yaz google a yakın zaman tarihli sitelere bak. 3 ıp 5 Ip al dene bak merakını gider

NeXo Gam!nG | Online CS Servers | Since 2013
Efsane Sona Erdi. 28.10.2013-20.10.2018
Facebook.com/NeXoo
Ayrıca Türkiye'de ip clası bulmak da zor.
Şuan oytnin bir ip clası kaç bin yapıyor, bana da @ MawiLarq söylemişti.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Önerebilceginiz Discord İcin Sunucu İsimleri cocokral56 0 311 01-02-2020, Saat: 04:35
Son Yorum: cocokral56
Dc Sunucu Yetki Örnek nemesiskingofcs 0 218 30-10-2019, Saat: 22:41
Son Yorum: nemesiskingofcs
Eniyi Forum En iyi Cs1.6 Sunucu nemesiskingofcs 8 458 27-10-2019, Saat: 09:04
Son Yorum: nemesiskingofcs
Yabanci Sunucu Sitesinde 1.6 Kiralama Nejovte 1 290 18-06-2019, Saat: 03:29
Son Yorum: SkullHD
Sunucu Arıyorum PawNod' 3 324 12-06-2019, Saat: 23:07
Son Yorum: PawNod'

Task