[attachment=11680]
Eklentide cmdkeeper publicinde cs_set_user_model komutu yüzünden bug oluyor. Oyuncular konsola "model zombie" veya "model chicken", "model gman" yazarak modellerini kendileri değiştirebiliyorlar. Model komutu eklenti ile engellenmiyor denendi. Fm_cs_set_user_model komutu da denendi.Bu yüzden cs_set_user_model komutunun yarattığı bug yerine başka bir komut kullanmak sorunu çözebilir. Reapi de rg_set_user_model komutunu denedim onda model komutu kullanılamıyor ama derleyemedim bu yüzden bilgisi olan biri yardım eder plugini ona göre düzenlerse sevinirim.
Cs_set_user_model yerine geçebilecek bir komut arıyorum kısacası. Amaç /gk yazınca skinin değişmesi ancak farklı bir yol gerekiyor
Oyunyöneticisine model komutu engellemesi için ticket atmıştım yardımcı olmadı sorun pluginde diyor yardımcı olursanız sevinirim bu konuyu daha önce 2 kez açtım bilen çıkmadı tekrar açtım.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Hala bu komuttan dolayı bug olmadığı düşüncesindeyim.
(08-04-2019, Saat: 17:42)ITenGriTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hala bu komuttan dolayı bug olmadığı düşüncesindeyim.bugdan deil be reis ben denedim onun pluginini istiyor
[Crazygame.com Developer olarak çalışmaya başladı ]
Konunuz Çözülmüş İsteklere Taşınmıştır.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
çökme sorunu | berk10 | 3 | 263 |
25-11-2019, Saat: 18:39 Son Yorum: By.KinG |
|
Jailbreak JBMENU-LR kücük sma sorunu var yardımcı olurmusunuz. | Celebii | 5 | 310 |
31-10-2019, Saat: 19:06 Son Yorum: ITenGriTR |
|
Ust Yazı Sorunu | Celebii | 4 | 295 |
30-09-2019, Saat: 19:50 Son Yorum: ITenGriTR |
|
Plugin Server Çökme Sorunu | Celebii | 19 | 718 |
13-09-2019, Saat: 22:27 Son Yorum: ITenGriTR |
|
LR Plugini sorunu. | Celebii | 6 | 317 |
01-09-2019, Saat: 00:09 Son Yorum: Smash |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi