Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | cs_set_user_model

Konu

[attachment=11447]
Eklentide cmdkeeper publicinde cs_set_user_model komutu yüzünden bug oluyor. Oyuncular konsola "model zombie" veya "model chicken", "model gman" yazarak modellerini kendileri değiştirebiliyorlar. Model komutu eklenti ile engellenmiyor denendi. Bu yüzden cs_set_user_model komutunun yarattığı bug yerine başka bir komut kullanmak sorunu çözebilir. Reapi de rg_set_user_model komutunu denedim onda model komutu kullanılamıyor bu yüzden bilgisi olan biri yardım eder plugini ona göre düzenlerse sevinirim.

denermisin?

.sma model_fix.sma (Dosya Boyutu: 245.74 KB | İndirme Sayısı: 3)

cs_set_user_model komutu bug yaratmaz ona yolladığınız veri üzerine oyuncunun modelini değiştirir hatayı onda aramayın.

Son Düzenleme: 09-03-2019, Saat: 13:10, Düzenleyen: tepegoz.
(08-03-2019, Saat: 23:57)Q47. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: denermisin?
anladığım kadarıyla diğer forumdan almışsın da orda da belirtmiştim derlenmiyor. 

model_fix.sma(5108) : error 017: undefined symbol "fm_cs_set_user_model"

model_fix.sma(5109) : error 017: undefined symbol "fm_cs_set_user_model_index"
model_fix.sma(5149) : error 017: undefined symbol "fm_cs_set_user_model"

model_fix.sma(5150) : error 017: undefined symbol "fm_cs_set_user_model_index"

(09-03-2019, Saat: 00:05)ITenGriTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: cs_set_user_model komutu bug yaratmaz ona yolladığınız veri üzerine oyuncunun modelini değiştirir hatayı onda aramayın.
https://bugs.alliedmods.net/show_bug.cgi?id=6603 burda bug bildirimi yapılmış ona göre dedim. Dediğim gibi başka bir pluginde cs_set_user_model kodunu rg_set_user_model olarak değiştirip baktığımda işe yaramıştı. Bu sma ya #reapi eklediğimde derleyemiyorum.

Bu gün deniyeceğim.

(09-03-2019, Saat: 13:01)tepegoz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(08-03-2019, Saat: 23:57)Q47. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: denermisin?
anladığım kadarıyla diğer forumdan almışsın da orda da belirtmiştim derlenmiyor. 

model_fix.sma(5108) : error 017: undefined symbol "fm_cs_set_user_model"

model_fix.sma(5109) : error 017: undefined symbol "fm_cs_set_user_model_index"
model_fix.sma(5149) : error 017: undefined symbol "fm_cs_set_user_model"

model_fix.sma(5150) : error 017: undefined symbol "fm_cs_set_user_model_index"

(09-03-2019, Saat: 00:05)ITenGriTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: cs_set_user_model komutu bug yaratmaz ona yolladığınız veri üzerine oyuncunun modelini değiştirir hatayı onda aramayın.
https://bugs.alliedmods.net/show_bug.cgi?id=6603 burda bug bildirimi yapılmış ona göre dedim. Dediğim gibi başka bir pluginde cs_set_user_model kodunu rg_set_user_model olarak değiştirip baktığımda işe yaramıştı. Bu sma ya #reapi eklediğimde derleyemiyorum.
Telefondayımda google a reapi inc yazarsk ordan indirip o derleme problemini çözebilirsin 4 tane inc dosyası olması lazım

Boş ol , boş ol , boş ol.
Zaten derlemeyi bir siteden yapıyorum eksik inc yok. #include <reapi> yazdığımda Teamname gibi hatalar veriyor. Eklentiyi reapiye göre düzenlemek gerekiyor da ben anlamıyorum. Bu arada fm_cs_set_user etkisiz oldu. Yine model komutu kullanılıyor.

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task