Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Cs Go ozel ADmın menu

Konu

KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR BEN ADMINLERE ÖZEL  PLUGİN İSTİYORUM 
YANİ ADMİN OLAN BİRİSİ KENDİNE 
24 SAAT İCİNDE BİR SEFERLİĞİNE 100 TL VEREBİLSİN
                        ÜCRETSİZ SKİN ALABİLSİN BELİRDİĞİMİZ 
                        GİBİ SEYLER İSTİYORUM YANİ YAPABİLİRİMİYİZ

Konuyu daha açman isteğe bakıcaklar için daha yararlı olabilir örneğin eklencek skinlerin .mdl dosyaları admin yetkisi ayriyetten 24 saatte ' 1 defa demişsin bunun için yapan olmaya bilir mapta 1 kez gibi vs. dersen daha kolay yapılabilir.

@ MawiLarq tam ne yapayım sımdı anlamadım tam olarak ama dedıgın dogru mapta olabılır

simdi standar admın menu var onun ıcıne
ek olarak her mapta 1 kasa alma hakkı olacak (anıl arkadasın csgosunu kullanıyorum ) . her mapta 20 tl para alma hakkı olacak (amx_money kodu )

Guncel

Son Düzenleme: 14-03-2018, Saat: 17:34, Düzenleyen: ITenGriTR.
Not Update.

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Csgo Menu verirmisiniz düzgün KuralsizHD 2 5,080 18-09-2020, Saat: 18:32
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | CSGO MENU LAZIM Cyroxx 1 647 18-09-2020, Saat: 18:32
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | Ücretsiz Furien Mod CT ve T Menü lazım coolzje 1 405 06-07-2020, Saat: 23:53
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | ACİL bbmenu ve class menu lazım yapana kurucu vericem enesbaba123 1 435 06-07-2020, Saat: 23:51
Silinmiş Konu   | Bunlara Özel Sma umuthardworking 2 514 24-12-2019, Saat: 18:09

Task