Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

CS:GO Klasik Rekabetçi Modu Ve Rütbeleri

Konu

#1
Son Düzenleme: 18-10-2017, Saat: 07:39, Düzenleyen: D'n'S.
Öncelikle Klasik rekabetci(matchmaking) modu nedir kısaca yazıyım hiç bilmeyenler için. Bu mod; Valve nin geliştirdiği bir maç yapma sistemidir. (*) Bir çok oyunun kullandigi (satranç, go, beysbol vs) bir sıralama, derecelendirme sistemi olan "elo rating" sistemi üzerine kurulmuştur. Her oyuncunun bir elo rating i vardır ama bunu göremezler. 


Rekabeçi modunda maç aradıgınızda her seferinde sizin bu sıralamanıza göre maç bulur. Yani 5vs5 yaklaşık eşit takımlarda maç yaparsınız ve bu maçlara başladınız mı çıkarsanız ceza yersiniz.Bu cezalar 

Birincide 30 Dakika

İkincide 2 Saat

Üçüncüde 24 Saat

Dördüncüde 7 Gün dür 

ve rekabetçi modunda maç yapmanızı engeller.Bunlara net kopması, steam/oyun problemleri de dahil. Oyundan düşünce size 3 dakkalık bi geri dönme süresi verir. Gelinmeze bu cezalar gerçekleşir. Ayrıca takım arkadaşınızı 3 kere vurdunuz mu da aynı ban periodu gerçekleşir.BAzen bu saydigim nedenler haksız yere banlanmalara neden olabiliyor dogal olarak. 



Oyundaki rütbeler şu şekildedir. 


[Resim: o607QQ.jpg]



Bir rütbeye sahip olabilmeniz için en az 10 maç kazanmanız gereklidir. Peki bu rütbeler nasıl artıyo.. Öncelikle bulunduğunuz takımın kazanması gerekli. Skorunuz çok iyi bile olsa kaybetseniz düsebiliyo rütbe. Maçı kazandınız bu sefer oyun icindeki skorunuz önemli sıralamanızın ne kadar artacagını belirlemede. (kill, asist, bomba çözme/kurma vs den olusan skor) 



Bu sistemin kötü yanları da var tabii. 

-Valve hemen hemen her serverını cimriliğinden 64 tickrate e düşürdü. Bazılarının 128 olduğunu söylüyolar ama daha hiç karşılaşmadım. Bu da 64 rate ise mermilerde bazen register problemlerine yol açıyor. 

-Rütbeler stabil değil. 2 maçta sürekli kaybedince 2 rütbe bile düsebilirsiniz. 




Cevapla
#2
teşekkürler


Cevapla
#3
Eyvallah


                                   {Hakuna Matata Gaming}

                      
Cevapla
#5
Reis emeğine sağlık ta resim kırık heralde bi el atma şansın var mıdır ? @D'n'S



Cevapla
#10
oynayacağım. Sahip olduğumuz parayı aviator hilesi  kaybetsek bile, yine de tadını çıkaracağız. Sadece kaybetmeyi göze alabileceğiniz parayla bahis yapma alışkanlığı kazanırsak, her zaman eğlenceli olacaktır. Devam eden durumla birlikte, insanlar, para harcamak için kumarhanelere gitmek zorunda kalacakları günlük stresten onları rahatlatacak bir şeye ihtiyaç duyuyorlar.


Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task