Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | CS:GO Kayıt sistemi

Konu

Son Düzenleme: 30-03-2018, Saat: 23:00, Düzenleyen: MehmetReis-.
İyi akşamlar iyi günler
Csgo serverim bulunmakta ve şöyle birşey düşündüm csgo kayıt sistemi mesela diyelim kayıt sistemi var /kayit yazınca kayıt olucak /giriş yazınca giriş yapıcak /çıkış yazınca da hesaptan çıkış yapıcak serverimde rütbe sistemi var diyelim ben gold nova 1 'im arkadaşım silver 1 ben hesabımdan çıkış yapınca gold nova 1 yazmasın normal sade sarı yazsın adminse yeşil yazsın ama giriş yapınca hangi rütbeyse ona girsin ben arkadaşımın hesabına girersemde arkadaşım silver1 olduğu için bende silver 1 yazsın araştırdım biraz ama yok böyle  birşey birde a yetkisine özel menü gibi birşey olsun kontrol edebilelim hesapları bu forumda yapılcağına eminim şimdiden teşekkür ediyorum ellerine sağlık Gülücük
bu arada attığım kayıt sistemi geliştirebilir bir kayıt sistemi  bu sma dan yardım alabilirsiniz.

.sma forum_kayitfix2.sma (Dosya Boyutu: 17.02 KB | İndirme Sayısı: 2)
Da çok uğraştirir bu ya boş zamanimda yaparim anca.

tamam sıkıntı değil biliyorum forumun gülü Gülmekten Ölüyorum istediğin zaman yapabilirsin acelem yok ne zaman müsait olursan şimdiden kolay gelsin Gülücük

Son Düzenleme: 06-04-2018, Saat: 07:30, Düzenleyen: ITenGriTR.
Bu eklenti zaten mevcut forumumuzda.

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | CSGO # Rulet Sistemi EmreCann 1 220 14-09-2020, Saat: 10:29
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | DESTROYER # RULET SİSTEMİ EmreCann 1 184 14-09-2020, Saat: 10:29
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | yetki sistemi Qnur22 6 364 29-09-2019, Saat: 13:15
Son Yorum: Smash
Silinmiş Konu   | ts dns sistemi hk acil GAWISCANSE 4 357 19-09-2019, Saat: 07:59
Son Yorum: Pizza
Silinmiş Konu   | CSGO Mod - Rank Sistemi SwindLer 6 1,309 04-09-2019, Saat: 13:25
Son Yorum: ITenGriTR

Task