Plugin Sürümü : -
Plugin Yazarı : Anonim
Açıklama :
Bu, insanların çeteler oluşturmasına ve arkadaşlarını davet etmesine olanak tanıyan bir çeteler eklentisi! Çete üyeleri yeterince kredi / puan toplarlarsa, çete güçlerini açabilirler! Bu, insanların bir araya gelip eğlenmelerini sağlar. Çetelerin ekstra sağlık, hasar, daha düşük ağırlık, daha yüksek hız ve nihayet çete boyutunu artırma yönünde çaba gösterebilir! Verilen powerups çok hafif ve herhangi bir şekilde oyunu engellemiyor. Tek bir terörist sol olduğunda (son talep), güç açma işlemleri de devre dışı bırakılır. Bir şans ver!
Cvarlar :
PHP Kod:
sm_gangs
1-Eklentileri Sourcemod dizinine yükleyin Hl_gangs'ın altına database.cfg girişi ekleyin(varsayılan cvar değeri)
2-mysql gerektirmez ( ama server market plugini gerektirir)
3-Eklentileri yükle
4-İyi eğlenceler
Kullanım
Desteklenen bir market plugininiz varsa, basit bir market sistemine ihtiyaç duymadığınızdan hl_gangs_credits.smx dosyasını çöpe atın. Çetenin beceri düzeylerinin kredilere dayandığı gerçeği nedeniyle çok basit bir varsayılan kredi sistemi ekledim. Bu, desteklenen bir mağaza sisteminiz olmasa bile, çetelerin eklentisi çalışacak durumda.
Hl_gangs_credits.smx basit bir sistem olacak şekilde tasarlanmıştır ve bir veritabanı girişi gerektirmez (hl_gang'ın veritabanını kullanır)
Rar Şifresi:
[Bu bir gizlenmiş içeriktir. Eğer doğru adımları uyguladıysanız aşağıdaki şifre size açılacaktır.]
Yazılı Anlatım Alıntıdır Paylasan Arkadasa Teşşekür ediyorum