Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

[CS:GO] HudHealth

Konu

Plugin Adı : HudHealth
Plugin Sürümü : 3.1
Plugin Yazarı : Simon

Açıklama :

Bu eklenti aimin ucundaki kişinin ismi ve hpsini gösteren bir eklentidir.Aşağıda örnek resim vardır.Fun ve jailbreak serverler için güzel bir eklentidir.

[Resim: dG4aoV.png]

Cvarlar :

sm_hud_health_enabled   Deafult : 1  Plugini açıp kapar.
sm_hud_health_team        Deafult : 3  0 = Hiç kimse 1 = Sadece Terorristler 2 = Sadece Conuter Terroristler  3 = Herkes 4 = Adminler 5 = Ölü veya izleyiciler hudu görebilir.
sm_hud_health_mode       Default : 0   0 = Herkes 1 = Sadece düşman oyuncuları 2 = Sadece kendi takım arkaşları hudda gösterilir.
sm_hud_health_flag         Deafult : p Eğer sm_hud_health_team değeri 4 olursa hangi adminlerin görüceğini belirler.
sm_hıd_health_ad            Default : 0 Her el başı plugin reklamını açıp kapar.

Rar Şifresi :  
[Bu bir gizlenmiş içeriktir. Eğer doğru adımları uyguladıysanız aşağıdaki şifre size açılacaktır.]
Bu İçeriği Görüntüleyebilmek İçin Hesabınıza Giriş Yapmış Olmalısınız. Eğer Bir Hesabınız Yok İse Kayıt Olup İçeriği Görüntüleyebilirsiniz.

.rar hudhealth.rar (Dosya Boyutu: 11.05 KB | İndirme Sayısı: 24)
Sadece CS:GO ekletisi yapıyorum 1.6 plugin isteklerine bakmıyorum.

Serverinize özel go eklentisi için steam üzerinden iletişime geçin

Steam :   https://steamcommunity.com/id/cananil44

Helal olsun Gülmekten Ölüyorum

CapitaLL | Zombie WarS |'TR
Teşekkürler

güzel olmuş

Kodlar işime yarıyacak

İLETİŞİM : FACEBOOK TIKLA

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task