Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

CS:GO'da satılan pahalı eşyalar

Konu

Son Düzenleme: 11-11-2017, Saat: 13:06, Düzenleyen: Emrullah*.
Dünyanın en çok oynanan FPS oyunlarından bir tanesi olan Counter Strike: Global Offensive, sahip olduğu bağlayıcı rekabetçi yapısı ve yılların eskitemediği mekanikleri sayesinde halen milyonlarca oyuncuya ev sahipliği yapıyor. Kendi içerisinde oluşturduğu topluluğu ile birlikte Steam Pazarı'na da büyük katkılar sağlayan Counter Strike: Global Offensive'de yer alan pahalı kozmetik eşyaları sizin için derledik. Yeri geldiğinde fanlardan, yeri geldiğinde geliştiricilerin ellerinden çıkan bu kozmetik ürünlerin bir tanesine sahip olsanız bile, video oyunlara 1 yıl içerisinde harcadığınız parayı çıkartabilirsiniz. Özellikle bıçakların ve tabancalardan oluşan listenin haricinde tabii ki daha pahalıya satılan eşyalar olabilir. Ancak bu listede standart kozmetik ürünlerin ve limitli sayıda olmayan ürünlerin yer aldığını belirtelim.

10- iBUYPOWER (Holo) Katowice 2014 Çıkartması - 400$

Polonya'nın Katowice kentinde düzenlenen ESL: Major Series One turnuvasına özel olarak çıkan bu çıkartma, çıktığı dönemlerde 400$'a kadar alıcı bulabiliyordu. Virtus.Pro'nun birincilikle bitirdiği turnuva sonucunda takım 100.000$'lık ödül ile evlerine dönmüştü. Spodek Arena'da 10.000 kişinin canlı izlediği turnuva, CS:GO tarihinin heyecanı yüksek turnuvaları arasında yer alıyor.

[Resim: galeri_49.jpg]
9- Desert Eagle: Crimson Web - 420$

[Resim: galeri_50.jpg]
8- MP7: Whiteout - 500$
[Resim: galeri_51.jpg]
7- M4A1-S: Chantico’s Fire - 550$
[Resim: galeri_52.jpg]
6- AUG: Akihabara Accept - 689$
[Resim: galeri_53.jpg]
5- MP9: Bulldozer - 700$
[Resim: galeri_54.jpg]
4- AWP: Dragon Lore - 1305$
[Resim: galeri_55.jpg]
3- M4A4: Howl - 1830$
[Resim: galeri_56.jpg]
2- AK-47: Fire Serpent - 4500$
[Resim: galeri_57.jpg]

[İMG LİNKLERİ]

1- M9 Bayonet: Crimson Web - 5900$
[Resim: galeri_58.jpg]

Alan varsa size üzlüyorum.

Kanka Benim Arkadaşta 1.58 TL'lik Silah Var Üstünde 45 Tl'lik Çıkartma Var Gülmekten Ölüyorum

Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
Kanka Siteyle Takas Yapmış Bi Bakmış ScreaM Çıkartması Fiyatına Bakmış 45 Tl Beni Aradı Hemen Gülmekten Ölüyorum

Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
Sağ olasın .

eywallah

REHAREIZ Since 2 0 1 4 - 2 0 1 8
Eski Bir Efsanenin yarim kalmis hikayesi
Ben Şeytan Değilim Ama Şeytanın Benden Ögreneceği Çok Şey Var !

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Gelmiş Geçmiş En Pahalı CS:GO Skinleri D'n'S 12 2,407 18-02-2019, Saat: 18:29
Son Yorum: beretdogan
İkinci El Araba Parasına Denk Gelen En Pahalı CS: GO Eşyaları Emrullah* 8 794 13-05-2018, Saat: 00:26
Son Yorum: MuhammeDesigN
Counter Strike globail Offensive En Pahalı Skinleri (Güncel) Emrullah* 8 966 26-04-2018, Saat: 20:35
Son Yorum: Cepkin*1