- Bunny Hop kısacası klavye tuşları ile mouse un kombinasyonu sayesinde daha hızlı hareket etmenizi sağlayan bir zıplamadır.
- Cs 1.6 ve Cs Source’ ta bunny hop yapmak çok daha kolaydı. Cs Go ile beraber yapılması gerçekten daha zor bir harekete dönüştü.
- Ayrıca 64 tick server larda bunny hop yapmak 128 tick serverlara göre daha zordur.Eğer antrenman yapmak istiyorsanız 128 tick serverları tercih etmelisiniz.Bu serverları nereden bulabileceğinizi de yazacağım.
- Öncelikle bunny yapabilmek için ilk kural mouse topunu kullanıp zıplamaktır. Normalde space tuşu(boşluk tuşu) ile zıplarsınız .Burada nasıl yapılacağını kısaca anlattım.
- Elinizde bıçak varken hızınız 250 dir. Bunu da konsolu açıp “cl_showpos 1” yazarak görebilirsiniz , yazdıktan sonra resimdeki görsel sol üst tarafta görünecektir.
- Devamında ise zıplayıp yere düştüğünüz anda tekrar zıplamalısınız , bu en temel harekettir . Birkaç kere tekrarladıktan sonra zıplar zıplamaz klavyede bastığınız yön doğrultusunda mouse la birlikte çevirmelisiniz , yani özetle nereye giderseniz mouse ta oraya bakmalıdır.Eğer grafikteki yazı 250 den fazla oluyorsa doğru yoldasınız demektir.
- Şimdi ise bu yaptığınızı tekrarlamanız gerekiyor.Yani bi sağa bir sola böyle böyle devam edin tabi anlatması yapmasından çok daha kolay . Bu arada bende yapamıyorum 3 yıllık cs:go oyuncusu olarak sadece ilk 2-3 zıplamam oluyor devamını daha getiremedim kolay gelsin iyi zıplamalar.
- Aşağıdaki daha detaylı bir video bulunmaktadır iyi seyirler.