Son Düzenleme: 17-11-2018, Saat: 21:31, Düzenleyen: muh4mmed.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Başarilar . Tek BU Tutma Yeri SİYAH Olsaymış İYİMİŞ
Son Düzenleme: 18-08-2018, Saat: 23:02, Düzenleyen: RexCaLee.
UNUTMAYIN İKİSİNİ AYNI ANDA KULLANAMAZSINIZ
AYRICA DAHA FAZLASINI İSTERSENİZ GUT KNİFE, M9 BAYONET VE BAŞKA BIÇAKLAR İÇİN AYNI VEYA FARKLI SKİNLERİ UYGULAYABİLİRİM. ELİMDE 20 TANE ELDİVEN ÇEŞİDİ DE VAR. NASIL ŞEKİLDE BIÇAK YAPMAMI BELİRTMEK İÇİN;
BIÇAK İSMİ, RENGİ, ELDİVEN RENGİ, CT-T
ŞEKLİNDE YORUM YAZABİLİRSİNİZ.
AYRICA NASIL YAPTIĞIMI ÖĞRENMEK İSTERSENİZ DE AYRI BİR KONU AÇABİLİRİM.
AYRICA DAHA FAZLASINI İSTERSENİZ GUT KNİFE, M9 BAYONET VE BAŞKA BIÇAKLAR İÇİN AYNI VEYA FARKLI SKİNLERİ UYGULAYABİLİRİM. ELİMDE 20 TANE ELDİVEN ÇEŞİDİ DE VAR. NASIL ŞEKİLDE BIÇAK YAPMAMI BELİRTMEK İÇİN;
BIÇAK İSMİ, RENGİ, ELDİVEN RENGİ, CT-T
ŞEKLİNDE YORUM YAZABİLİRSİNİZ.
AYRICA NASIL YAPTIĞIMI ÖĞRENMEK İSTERSENİZ DE AYRI BİR KONU AÇABİLİRİM.
(18-08-2018, Saat: 22:49)SkyDesiqNN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başarilar . Tek BU Tutma Yeri SİYAH Olsaymış İYİMİŞŞUAN ONUN İÇİN DE UĞRAŞIYORUM ANCAK BÖYLE OLMASI DAHA İYİ ÇÜNKÜ BU DESEN SİMETRİK. TUTMA YERİNİ TEK RENK YAPSAYDIM SIRITIRDI VE ELDİVENLE UYUMLU OLMAZDI. İSTERSENİZ O ŞEKİLDE DE YAPABİLİRİM.
(18-08-2018, Saat: 22:55)RexCaLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AYRICA RESİMDEN ÇOK ANLAYAMAZSIN OYUNDA AÇARSAN ANLARSIN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ.
(18-08-2018, Saat: 22:49)SkyDesiqNN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başarilar . Tek BU Tutma Yeri SİYAH Olsaymış İYİMİŞŞUAN ONUN İÇİN DE UĞRAŞIYORUM ANCAK BÖYLE OLMASI DAHA İYİ ÇÜNKÜ BU DESEN SİMETRİK. TUTMA YERİNİ TEK RENK YAPSAYDIM SIRITIRDI VE ELDİVENLE UYUMLU OLMAZDI. İSTERSENİZ O ŞEKİLDE DE YAPABİLİRİM.
Sen Bilirsin
(19-08-2018, Saat: 01:17)BarisKarademir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konu şablona uygun degıl çöp @ Demirhann @ MawiLarq @ExtasYAnlamadım?
Bugün Hayatının Geri Kalanının İlk Günü Doya Doya Yaşa

Son Düzenleme: 19-08-2018, Saat: 01:51, Düzenleyen: Kirito.
@ RexCaLee Konunuzu https://forum.webdiyo.com/konu-cs-1-6-la...-8380.html Bu linkteki konu gibi düzeltiniz.
Bu arada eline sağlık güzel olmuş
Bu arada eline sağlık güzel olmuş
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi