Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

CS:GO Aug Rehberi.

Konu

AUG
  • Anti-terörist ekibinin dürbünlü otomatik silahıdır.Kullanımı ve kontrolü çok zor olduğu için almanızı pek tavsiye etmiyorum.

• 3300$ değerinde olan bu silahın şarjöründe 30 mermi ve toplamda 120 mermi kapasitesi bulunur . Vurduğunuz düşman başına da 300 $ ödül vermektedir.

• Neden zor olduğu konusuna gelirsek yani silahın kullanıcı kitlesi belli öncelikle . Oyuna yeni başlayanlar veya zamanında çocukluğunda internet kafede cs oynayan arkadaşlar ben dahil.

• Kontrol açısından aşağıda ki görseli incelemenizi tavsiye ederim . Yahu bu mermiler nereye gidiyor diyenler özellikle bkz :
[Resim: AUG-Spray-Pattern.gif]

İşte mermiler buraya gidiyor….

• Şimdi onca mermiyi nasıl olur da tek yere gönderirim derseniz de hemen aşağıdakine bakın .
[Resim: AUG-Recoil-Compensation.gif]

Sağ olasın .

kaynanak : https:// oyuncube.com/silah-rehberi-tufekler-aug/

Eywallah

REHAREIZ Since 2 0 1 4 - 2 0 1 8
Eski Bir Efsanenin yarim kalmis hikayesi
Ben Şeytan Değilim Ama Şeytanın Benden Ögreneceği Çok Şey Var !
iyiymiş

Teşekkürler...

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silah Rehberi | Tabancalar – Dual Berettas Emrullah* 7 946 13-05-2018, Saat: 00:26
Son Yorum: MuhammeDesigN
cs:go Hydra Rehberi Emrullah* 6 996 13-05-2018, Saat: 00:25
CS:GO Silah Skinleri Rehberi Emrullah* 6 1,122 13-05-2018, Saat: 00:25
Counter - Strike Global Offensive Bıçak Rehberi Emrullah* 6 819 13-05-2018, Saat: 00:25
CS:GO G3SG1 Rehberi. v0ix 10 1,496 13-05-2018, Saat: 00:20

Task