Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Cs Ailesi İçin yaptığım Muhteşem İkonlar-

Konu

Son Düzenleme: 23-01-2017, Saat: 23:21, Düzenleyen: Grinin 34 Tonu.
Merhaba arkadaşlar sizlere özel kendi yapımım olan yeni jail ikonlarımı paylaşıyorum. İçinde içinize yarayacak her ikon bulunmaktadır. Lütfen +Rep Vermeyi Unutmayın. İyi Kullanımlar dilerim.

İkon Resmi : [Resim: nj6no5.png]

İkon Link (Dosya.Tc) :  
[Bu bir gizlenmiş içeriktir. Eğer doğru adımları uyguladıysanız aşağıdaki şifre size açılacaktır.]
Bu İçeriği Görüntüleyebilmek İçin Hesabınıza Giriş Yapmış Olmalısınız. Eğer Bir Hesabınız Yok İse Kayıt Olup İçeriği Görüntüleyebilirsiniz.

İkon Link (Dosya.Co :  
[Bu bir gizlenmiş içeriktir. Eğer doğru adımları uyguladıysanız aşağıdaki şifre size açılacaktır.]
Bu İçeriği Görüntüleyebilmek İçin Hesabınıza Giriş Yapmış Olmalısınız. Eğer Bir Hesabınız Yok İse Kayıt Olup İçeriği Görüntüleyebilirsiniz.

Rar şifresi :

.rar csailesiiçinikonlar.rar (Dosya Boyutu: 154.91 KB | İndirme Sayısı: 27)
                                          Webdiyo.com ~ Yetkili

" Bende gizli olduğunu sezenler olmuş."
                      > Steam Profilim <    (Arkadaş olarak ekleyebilirsin. )

(22-01-2017, Saat: 02:46)Gecesiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba arkadaşlar sizlere özel kendi yapımım olan yeni jail ikonlarımı paylaşıyorum. İçinde içinize yarayacak her ikon bulunmaktadır. Lütfen +Rep Vermeyi Unutmayın. İyi Kullanımlar dilerim.

İkon Resmi : [Resim: njd1p5.png]

İkon Link (Dosya.Tc) :  

İkon Link (Dosya.Co :  

Rar şifresi :

Teşekkürler. + Rep

Güzel Olmuş Ta CSAilesinin Kendi Ts3 ' Ü İçin Yaptıysan S-C , A , STJ Olmaması Gerektiğini Düşünüyorum Sayın Gecesiz - Mustafa Bey

Sayın SametBey ; 

Kardeşim öncelikle görüşün için teşekkürler. Fakat tamamen yanlış anlamışsın. Gel len buraya Csailesi özel derken csailesi forumuna özel ikonlar demek istedim. Csailesi ts3ü için yapsaydım oraya csailesi ts3 ü yazardı zaten.  Gülücük Yani csailesi forumunu kullanan herkes için yapılmıştır bu ikonlar. Burda takılan kişilerin çoğu serveri için eksikleri tamamlamaya çalışan kişilerdir. İyi forumlar dilerim.  Utandım Utandım

Webdiyo.com ~ Yetkili

" Bende gizli olduğunu sezenler olmuş."
                      > Steam Profilim <    (Arkadaş olarak ekleyebilirsin. )

Bu Bilgiyi Benle Paylaştığın İçin Teşekkürler Gülmekten Ölüyorum

nice Gülmekten Ölüyorum

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Ts3 Bilişim,O.Aç Takıl, İçin Lazım Olan Bütün İconlar Vb. muh4mmed 50 1,669 30-11-2024, Saat: 09:39
Son Yorum: slawkeke
Çift Renk Tam Pack İkonlar. + ( Yaş, Saat, ) `SherLock 102 2,670 26-10-2024, Saat: 08:27
Son Yorum: no1caes
Ikon   | TeamSpeak3 İçin Oyun İconları serhat2110 9 614 24-03-2024, Saat: 06:02
Son Yorum: slawkeke
Ts3 Kırmızı güzel kalkan beyaz ikonlar Grinin 34 Tonu 261 21,396 21-07-2023, Saat: 00:23
Son Yorum: onur212121
Efsane Kırmızı İkonlar 'Come Back 'SametBEY [LJ] 20 1,116 11-07-2022, Saat: 17:35
Son Yorum: ahmethaaland

Task