Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

CS 1.6 YETKİ DÜZENİ

Konu

Panelde Yetki Yazmakta Zorlanıyor Musunuz ? Yetki Harfi Kopyalamaktan Sıkıldınız mı ? Farklı Bir Sistem İle Size Bu Kolaylıkları Sunacağız.

Eklenti Şöyle ; 

Eklenti Panelde ( OYT ) Adminleri Göster / Düzenle Bölümünden Yazılacak Ve Teker Teker Tag - Yetki Harfi Zorluğu Yaşamayacaksınız.

"Nick Girilecek Bölüm" "Şifre Girilebilecek Bölüm" "Yetki Harfleri" "a" // Yazan Kişinin Nick'i

Eklenti Panelde ( CsDurağı ) Users.ini Bölümünden Yazılacak. 

"Nick Girilecek Bölüm" "Şifre Girilebilecek Bölüm" "Yetki Harfleri" "a" // Yazan Kişinin Nick'i

Nick ve Pw Yi Doldurduktan Sonra Kaydet / Aktifleştir'e Basıyoruz Ve Adminliğimiz Kayıt Oluyor.
resim

BU EKLENTİ JAİLBREAK SUNUCULARI İÇİNDİR.

Ciddi Alıcılar Özelden Yazar İse İlgilenebilirim.

Onunla ne zaman lades oynasak hep o kazandı. Kalbimdeyken nasıl aklımda derdim.
  - Oğuz Atay.
ŞLWQFÖLŞQWÖŞFLQWÖFŞLÖQWŞLFÖŞLQ Bunu cidden satıcakmısın? ÖM atanlar özelden atabilirim arkadaşlar. Gülücük

Tartışma Çıkarmanın Alemi Yok. Herkes Özgür İsteyen İstediğini Alıp Satabilir.

Ücretli Grafik Tasarım İçin "ÖM" Atınız.

Counter Strike 1.6 :   9 5 . 1 7 3 . 1 7 3 .
1 1 0

TeamSpeak3 :    CoReCTioN
(08-09-2019, Saat: 23:43)`CoReCTioN* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tartışma Çıkarmanın Alemi Yok. Herkes Özgür İsteyen İstediğini Alıp Satabilir.
Anlamı yok krdşm

Union CSGO Mode
ben anlamadım ne iş yapıyor bu şey

Users.ini de hazır yetki yazma olayı varya isim şifre değişiyorsun sade @ ITenGriTR

Tekrar Görüşmemek Üzere.
(08-09-2019, Saat: 23:34)ademakcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ŞLWQFÖLŞQWÖŞFLQWÖFŞLÖQWŞLFÖŞLQ Bunu cidden satıcakmısın? ÖM atanlar özelden atabilirim arkadaşlar. Gülücük
İsteyen alabilir isteyen almayabilir. Kimseye bunu zorla satmıyorum ve Bu BANA ait.

- Oğuz Atay.
(08-09-2019, Saat: 23:34)ademakcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ŞLWQFÖLŞQWÖŞFLQWÖFŞLÖQWŞLFÖŞLQ Bunu cidden satıcakmısın? ÖM atanlar özelden atabilirim arkadaşlar. Gülücük
O zaman paylaş da herkes kullansın.
ŞLWQFÖLŞQWÖŞFLQWÖFŞLÖQWŞLFÖŞLQ Bunu cidden yapamıyacak mısın ?

(09-09-2019, Saat: 15:46)By.KinG Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
O zaman paylaş da herkes kullansın.
ŞLWQFÖLŞQWÖŞFLQWÖFŞLÖQWŞLFÖŞLQ Bunu cidden yapamıyacak mısın ?
Kardeşim bunu paylaşmanın bir mantığı yok,satılacak bir yanı hiç yok? Gülmekten Ölüyorum

Paylaşmanın mantığı olmadığı için satışta ?

- Oğuz Atay.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Web sitesinden yetki sistemi [OYT] ITenGriTR 18 1,273 01-03-2019, Saat: 16:39
Son Yorum: nihat2734

Task