#define PLUGIN "Weapon Inspect"
#define VERSION "2.0"
#define AUTHOR "Amad;Dhst."
Eklentinin 1.0 versiyonu "mforce & Vaqtincha" adlı kisilere aittir.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Peki eklentinin 2.0 versiyonunda ne mi yaptık ?
Tüm modlarda özellikle de CS:GO Moduna uygun hale getirildi.
Bildiğiniz üzere eklentinin ilk versiyonunda silahı yerden aldığınızda default model geliyordu modelin aktif olabilmesi için q-q yapmanız yani silahı tekrar seçmeniz gerekiyordu. Bu hata giderildi.
Birçoğunuzun da şikayet ettiği , aradığı şey Silah inceleme animasyonunun sadece ak47 ve m4a1 silahlarında olmasıydı bu eksiklik de giderildi.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Eline Emeğine Sağlık Yalnız Çok Değişik İnceliyor 99 daki Animasyonları Gördünmü Yani İncelemeyi ?
(27-08-2017, Saat: 20:21)BraveMan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eline Emeğine Sağlık Yalnız Çok Değişik İnceliyor 99 daki Animasyonları Gördünmü Yani İncelemeyi ?Aynen GALIL-AR silahının inceleme animasyonu olmamış gibi bana da öyle geldi ilk baktığımda. Ben işin eklenti tarafını yaptım model, animasyon vs. internetten aldım.
(27-08-2017, Saat: 20:24)-SwindLer. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @By.DehSeT bende daha farkli si var paylasicam yakinda sıkıntı olmaz insAynısını yapmadıktan sonra sıkıntı yok aynısını yapınca kasıtlı yapılmış gibi duruyor.
Güzel Eline Sağlık
REHAREIZ Since 2 0 1 4 - 2 0 1 8
Eski Bir Efsanenin yarim kalmis hikayesi
Ben Şeytan Değilim Ama Şeytanın Benden Ögreneceği Çok Şey Var !
Bunun aynısı değilmi geçen sene yaptığın ? Buglu olan A:SDF:
Son Düzenleme: 27-08-2017, Saat: 20:54, Düzenleyen: amad.trgg.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | Cs 1.6 Silah Menüsü | MuptezeLBeyS .^^ | 2 | 334 |
18-09-2020, Saat: 13:10 Son Yorum: JwG |
|
Silinmiş Konu | CT HASAR GÖRDÜ PLUGİNİ #enesfındık | Enes Fındık | 1 | 218 |
14-09-2020, Saat: 10:32 Son Yorum: By.KinG |
|
Silinmiş Konu | Dust2 Texture Fixed Plugini | soldier.arda | 12 | 1,297 |
14-09-2020, Saat: 10:18 Son Yorum: By.KinG |
|
Silinmiş Konu | Art arda bomba alamama plugini | exortek | 2 | 401 |
03-03-2020, Saat: 14:59 Son Yorum: MawiLarq |
|
Silinmiş Konu | En Çok Aranan Enfeksiyon Plugini [Ze/Zp/Bio] | Furkangs1905 | 2 | 465 |
07-01-2020, Saat: 12:25 Son Yorum: By.KinG |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi