Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Cs 1.6 Neye Gidiyor ?

Konu

Son Düzenleme: 17-02-2019, Saat: 01:22, Düzenleyen: Kehribar.
Saygıdeğer arkadaşlar sizce cs 1.6 nereye gidiyor yükselişte mi yoksa düşüştemi fikirlerinizi merak ediyorum bence cs 1.6 unutulmaması gereken bi platform fikrini bize aktaran arkadaşlara teşekkür ediyorum .

Başlık neye olmuş kusura bakmayın akıllı klavye hatası

- K -
                   - E -
                   - H -
                   - R -
                   - İ -
                   - B -
                    -A -
                   - R -
CS:GO Ücretsiz olduğu için şuan bi kitle kaybı var diceksin cs 1.6 oynaynaların pc kötü bu nereye kadar böyle gidicek düşüş devam edicektir ancak asla bitmez oyuncusu heleki natron abi geri dönüyor askerden geri döndüğünde video yayınlıcağını söyledi eskisi gibi güzel işleyen serverlerde video çekerse ve sunucular düzeni tutarsa devam eder ortamı.

Bence düşüşte eskilerin tadını vermiyor.

Union CSGO Mode
İnşallah geri ortamlar geri döner bütün ümidim o yönde tamam bence de bitmez ama eski haline döneceğini sanmıyorum

- K -
                   - E -
                   - H -
                   - R -
                   - İ -
                   - B -
                    -A -
                   - R -
(17-02-2019, Saat: 01:27)Kehribar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnşallah geri ortamlar geri döner bütün ümidim o yönde tamam bence de bitmez ama eski haline döneceğini sanmıyorum
Eski haline dönmesi için klanların kendilerine çeki düzen verip düzenli ve kurallar çerçevesinde hizmet vermesi gerekiyor şuan düzgün klan kalmadı nerdeyse

Son Düzenleme: 17-02-2019, Saat: 01:32, Düzenleyen: Kehribar.
Ayrıca kaliteli ve belirli bir düzenle ilerleyen çok az server var ya 3 ya 5 bence eski sisteme geri dönülse daha fazla zevk alınır

Zaten dünyanın en gelişmiş en iyi klanı osmanlıydı bence ondan sonra hiçbir serverin zevki kalmadı birşey yaparsa osmanlı yapar bence o da eski ekip tekrarda toplanırsa şu anda kaliteli bir server yok bence (jailbreak ortamında)

- K -
                   - E -
                   - H -
                   - R -
                   - İ -
                   - B -
                    -A -
                   - R -
Son Düzenleme: 17-02-2019, Saat: 01:33, Düzenleyen: Smash.
Düşüşte dediğiniz jailbreak oda eski kişilerin evlenmesi gibi sebeplerden yeni kişilerin bozması ve şu sebepte var jailbreak ın çocuklara yönelik olması jail çıkardığımız zaman örnek olarak pro serverlar var büyük yaş kitlesi bilinçli oyuncu büyük yaş kitlesi cs1.6 yı bırakıp csgo geçmezler jailbreak olarak düşüş var tabiki diğer oyunlara göre düşük ama daha cs1.6  10 20 yıl sürücektir.

Boş ol , boş ol , boş ol.
Son Düzenleme: 17-02-2019, Saat: 01:43, Düzenleyen: Kehribar.
Çocuk büyük fark etmez insanlar yetki kahpelik peşinde bu yüzden eski ortam yok

Eskiden doğukan abi bizi toplardı ts basardık tsmizde 50 kişilik isyan team olurdu afkları kicklerdik insanlar servere girmek için uğraşırdı serverde şimdiki gibi her saniye testere çekemezdik redbull daha yavaştı ne yaparsak komuta göre yapardık gece 4 de 5 de server full olurdu herkes birlikteydi yönetim ekibi 20 25 kişi değilde 3 4 kişi olurdu o kişlerde hiçbir şekilde yanlış yapmadı ne saldırı ne de ilgilenmemezsizlik hatta okan abiye 2 saat sırf benim için uğraştırdığımı hatırlıyorum ne günlerdi beee ??

Spnsor bulsak da şöyle güzel bir server açsak eski tip eski şekilde garip garip pluginler olmadan 18 yaş üstü komutculu az yönetim ekipli insanlar server görseler aslında işe girsem açıcam da işe girersem ilgilenemem diye korkuyorum ö yüzden en mantıklışı yatmak ama sponsor olacaklarla konuşuruz ?

- K -
                   - E -
                   - H -
                   - R -
                   - İ -
                   - B -
                    -A -
                   - R -
CS 1.6 Bence ; düşüşte nedeni artık daha iyi ve daha gerçekçi oyunlar çıktı. VALVE zaten oyunları geliştirdi bu yüzden artık fazla oynanmıyor.

Bunlar public oynayanlar için geçerli değil

Boş ol , boş ol , boş ol.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task