Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Cs 1.6 ile Cs:GO Arasındaki Farklar

Konu

#1
Bilindiği üzere bir çok oyuncu kendi arasında bu tür bir tartışmaya girmiş ve kimisi Cs 1.6’nın kimiside Cs:Go nun daha güzel olduğunu savunmaktadır. Gelin buna hep birlikte karar verelim.
Türkiye’de CS 1.6 oynayan kişi sayısı CS:GO oynayan kişi sayısından daha fazladır.Bunun sebebi genel olarak bilgisayarın donanımı ve oyun sunucularına Yasal Olmayan kurulumlar ile girebilmeleridir.
Cs 1.6 Steam ve non-steam olarak evden veya internet cafelerden 10 yaşındaki cocuklar bile rahatça girebilmektedir.CS:GO şu an için sadece Steam üzerinden para ile satın alınarak girilebildiğinden internet cafelerde pek sık girelememektedir.Steam hesabı olup CS:GO satın alan arkadaşlar istedikleri her yerden kurulumu yaptıktan sonra girebilirler.CS:GO bilgisayar donanımı olarakda CS 1.6’ya göre epey özellik isteyen bir oyundur.Bir bilgisayar CS 1.6’da 32 Kişilik serverda 2 – 3 smoke arasında bile 100.5 fps alırken aynı bilgisayar CS:GO’da 32 kişilik serverda 45-100 fps arasında gidip gelir ve kasılmalar ile karşılaşabilir.CS:GO nun bu durumu oyuncuları Cs 1.6’ya yönlendirmektedir.
CS:GO grafik olarak Cs 1.6’dan çok üstün bir durumdadır.Haritaların ince detayları, kıvrımları çok geliştirilmiştir.Counter ve Terrorist modelleride daha gerçekçidir.Silahınızla ateş ederek haritalardaki kutuları, çöp kutularını, tenekeleri ve yerdeki silahları bile yerinden oynatabilirsiniz.Örn; Rakibinizi vurdunuz ve silahı yere düştü, rakip takımın diğer oyuncusunun silahı yerden almaması için silaha ateş edip başka yöne yönlendirip güzel bir pozisyon yakalabilirsiniz.
Silah ve mühümmat farkı;
Cs 1.6’dan extra olarak CS:GO’da Molotof ve elektro şok tabancası vardır.Bunlar cidden oyunun akışını değiştiren bir ilave.Aynı zamanda grafik olarakta silahlar daha hoş gözükmektedir. Oyun içi satın almalarla bir çok yeni silah skinide elde edebilirsiniz. 0,04 kuruştan tutunda 250 TL(ve daha fazlasıda var)fiyat aralığına kadar güzel skinler mevcut.
Silahların kullanımı aslında her iki versiyondada aynı fakat CS 1.6’dan CS:GO’ya geçenler başlarda alışamadıklarından mermilerin gidişinde sıkıntı yaşayabilirler fakat ilerleyen zamanlarda hiç bir farkı olmadığını göreceklerdir.Bunun dışında Cs 1.6da çoğu kullanılmayan silahın CS:GO’da çok işe yaradığını göreceklerdir. Örn: P90 CS 1.6’da pek tercih edilmezken CS:GO’da çok işe yarayan bir silahtır.CS:GO’daki yeni güncellemeler ile (Cs 1.6’da Scout deriz) SSG 08’in az hasar veren ancak fiyatına göre çok etkili bir keskin nişancı silahı olması, ilk rauntlarda onu uzun menzilli nişancılık için akıllı bir tercih olduğundan genelde çok kullanılır.Aynı zamanda havaya da sıçrayıp ateş ettiğinizde mermi nişan aldığınız hedefe ulaşacaktır.
CS 1.6’da OLMAYAN
CS:GO’da Oyun Bul ile Silah Yarışı ve Rekabetçi gibi bir çok modu bir kaç saniye içinde dünyanın her hangi bir yerinden farklı oyuncular ile oynayabilirsiniz.Bu modlar sayesinde CS:GO’da rütbe atlatarak steam hesabınızın seviyesini yükseltebilirsiniz.
[Resim: r%C3%BCtbe-300x225.jpg]
Hile Kullanımı;
Cs 1.6’da yıllardır bu sıkıntı ile karşı karşıyayız.Bu yüzden hile konusunda 1.6dan bassetmeyelim gerek programlar gerek cfg hepsi mevcut.CS:GO’da yavaş yavaş hile kullanımı başlamakta.Çünkü hile kullanma talebi oldukça hile yapan kişilerde bunu cevapsız bırakmayacaklar ve sonunda başaracaklardır.Bu kullanımı durdurmak için CS 1.6’da ve CS:GO’da EAC programı mevcut fakat server hostları için maliyetli bir durumdur.Bu yüzden EAC programı sadece maç serverlarında görünmektedir.İlerleyen zamanlarda CS:GO’da hile kullanımı çok artarsa nasılki Cs1.6’da SXE vardı CS:GO’da EAC olup public servera bu şekilde girileceğini umuyorum.
Uzun lafın kısası CS:GO şu an itibari ile siz değerli oyuncuları daha çok eğlendirip oyundan daha çok zevk almanızı ve vakit geçirmenizi sağlayacaktır.


Cevapla
#2
önemli bir şeyi unutmuşsun csgo da çok haksızlık var durduk yere vac gibi ayrıca 24 tl skinler kazık skindeki silahın gerçegini oyundakını fiyatının çeyreğine alırım


Cevapla
#3
Son Düzenleme: 11-11-2017, Saat: 22:25, Düzenleyen: Emrullah*.
Rus Gülmekten Ölüyorum

zaten oyunun amacı para kazanmak Gülücük


Cevapla
#4
Emeğine sağlık .



Cevapla
#6
Eyvallah Teşekkürler


Cevapla
#7
Eywallah


REHAREIZ Since 2 0 1 4 - 2 0 1 8
Eski Bir Efsanenin yarim kalmis hikayesi
Ben Şeytan Değilim Ama Şeytanın Benden Ögreneceği Çok Şey Var !
Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task