Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

[CS 1.6 Geerekli eklentiler ]

Konu

Öncelikle merhaba size bir şey sormak istiyorum . Beni Tanımayanlar için adım okan cs 1.6 dünyasında 2011 ten beri varım ilk olarak clantr ailesinin yanında daha sonra dependets klan ailesi (öncede olabilir Gülmekten Ölüyorum ) daha sonra kaptan-ı derya Mustafa abinin serverinde daha sonralar hep gezdim bir osmanlı ya gittim bir legend crew ailesi vardı onlara gittim daha sonradan işte buralarda kendi arkadaşlarımla kendi serverimizi açtık arada bir makina için para topluyoruz oynuyoruz vps server üstüne . Ama benim size sormak istediğim bir konu var Gülücük Şimdi cs 1.6 da gerekli eklentiler neler ben buınları bilmiyorum bir tek aşağıda yazdığım eklentiler var bnde Gülücük
Genelikle arkadaşlarımızla (grup 14-16 kişi arası) onalr ile deathrun jail diablo 2 mod vede sven coop mod felan oynuyoruz bu aralar birde PUBNİTE Mod var onu oynuyoruz ama bizde pro oynarken gerekli eklentileri bilmediğimiz için size sorayım dedim

PHP Kod:
autobuyfix.amxx    //Auto Buy Bugı Fixlendi
rconfix.amxx    //Rcona girip adminlik yazmalarini engeller . 
katiraghost_admiaim.amxx    //Admin Aim eklentisi server config ayarlari
3d.amxx        //3D PLUGİNİ saydam olmayan 
freeammo.amxx        //Free otomatik ammo plugini
no_team_flash.amxx    //takımın flash bombasindan etkilenmez 
bunnyhop.amxx        //Bunny eklentisi
//secondweapon.amxx    //ikincil silah almanıza izin verir 
c4timer.amxx        //C4 sayacı ekleme
backweapons.amxx    //Silahı arkanda gösterir
afkslayer.amxx        //Afk slaylayıcı 25 saniye haraketsiz duran herkesi öldürür 
Yada Gereksiz ekentiler varsa söylermisiniz kaldıralım Gülücük Teşekkür ederim
NOT : Bu konuyu hangi yere açacağımı bilemedim sohbete açtım kusura bakmayın Gülücük bulamadım cs 1.6 sohbet bölümü diye bir şey göremedim Gülücük Ondan Teşekkürler
iyi günler dilerim hepinize Gülücük

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task