Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Crosshair Değiştirme

Konu

İyi forumlar arkadaşlar cs 1.6 serverimde crosshairimi değiştirmek istiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır acaba bu olay mümkün müdür yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler .

Örnek crosshair resim ; 

[Resim: MvEaPk.jpg]

Bu şuan sadece cs99 da var.Başka kimsede yok 3 4 kişi gördüm isteyen ama yapan olmadı.Basit bir şey değil.

CapitaLL | Zombie WarS |'TR
@TunnS[C] peki kendimize özel yapabilirmiyiz
cfg olarak hani malan.cfg bunny cfg kendimize özel ya onun gibi bir dosya ypaıcaz onu ekleyince o cross bize ait olcak oyuna skin ekledigimiz gibi kendimiz görcez sadece

Ben bunu buldum geçende yaw, yabancı bir forumda başka bir modda çok kullanılıyor, bulursam dönüş yaparım.

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...
Böyle bir eklentiyi 0 dan kodlucak türk şahsen tanımıyorum ilginç eklentileri internetten iyi bir araştırmayla kolaylıkla bulabilirsiniz.

Crosshair.rar

ahm3tcelik.github.io
@Sancaktepe*

Tabıkı olmaz oyle bır sey ama bu kesınlıkle googlede vardır.Sağlam bir araştırma yaparsanız bulursunuz eğer aramaya başlıcaksanız forum alleins modders 'e bakın ordan yardım alınmış.

2-) 3 Gün boyunca güncellenmeyen konular çöpe taşınır.!

Konu Kilitlenip çöpe taşındı

Son Düzenleme: 07-07-2017, Saat: 23:47, Düzenleyen: Mariachi.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | TEAM DEĞİŞTİRME doba123x 2 389 26-09-2019, Saat: 23:26
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | CS:GO CrossHair Menu Kirito 9 994 04-09-2019, Saat: 13:28
Silinmiş Konu   | Takım ismi değiştirme kuzenlergaming 2 405 15-08-2019, Saat: 11:17
Silinmiş Konu   | Crosshair Menü Edit By Hazard 41 1,739 04-08-2019, Saat: 22:42
Son Yorum: Smash
Silinmiş Konu   | otomatik nick degiştirme fourgething 4 538 24-07-2019, Saat: 01:39

Task