Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | CounterStrike 1.6 PHP YÖNETİM PANELİ

Konu

@ droppod FTP Varsa no problem :/

@ droppod Scriptinizde Hangi Sınıfı Kullanıyorsunuz Bağlanma İşlemi Ve Komutlar İçin Bende Uğraşmak İstiyorum Fakat Bir Bilgim Yok.

Veri tabanı olarak mysql kullanıyorum, komutlar ise normal php diline bilgisine sahip herkesin bildiği kodlar server bağlantılar ise shell_exec üzerinden bağlantı sağlıyorum.

Bende Böyle Bir Tasarım Yapmak İstiyorum Yani Kendi Panelimi Oluşturmak İstiyorum Da İşte Örnek Yeni Yapılmış Panel'in Kodlarına Göre Ayarlayabilirim Gülücük

Gülücük kodları direk veremem Gülücük biliyorsunuz ki her iş emek isteyerek olur zaman ile olur eğer gerçekten bu işlere merakınız var ise mutlaka php dilini öğrenirseniz sizin için çok daha kolay olur bu işler Gülücük

@ droppod Php Bilmesem Burda Olmazdım Gülmekten Ölüyorum

Biliyorsan problem yok benden hazır panel kodlarını sorduğun için bu şekilde yanıtlamak istedim.

Panel Kodların Tümü Değil Kullanılan Kodlar Genel Olarak Biliyorum Ayrıntılı Değil.

Peki o halde kolay gelsin o vakit iyi çalışmalar.

BİRADERİM İYİ DEĞİL EN İYİSİ OLMUŞ GERÇEKTEN TASARIM ÇOK İYİ EMEK VAR ELİNE SAĞLIK BAŞARILAR @ droppod ..

---------------------------------------
Ze Map : ze_highmountain_wwarz  {%10}
---------------------------------------
ze_escapecity_wwarz_v1 = %100
ze_simple_extra_wwarz = %100
ze_fearless_wwarz_b1 = %100
ze_turkcity_wwarz = %100
ze_toxicwater_wwarz = %100

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | TÜRKİYENİN EN UCUZ SMM PANELİ MedyaSMM 1 1,057 19-04-2019, Saat: 16:47
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | Server UST Yonetim Oğrenme Q47. 11 907 27-12-2018, Saat: 17:48
Son Yorum: ` ripeNess
Silinmiş Konu   | Oyunyoneticisi paneli maykilceksinoc 1 623 27-06-2018, Saat: 20:25
Son Yorum: muh4mmed
Silinmiş Konu   | İnstagram Takipci Paneli Gerekli ReisBack 1 606 26-06-2018, Saat: 09:48
Son Yorum: ` ripeNess
Silinmiş Konu   | MyBB Admin Paneli Gizlemek !RehaReiz! 1 897 09-03-2018, Saat: 14:23
Son Yorum: MawiLarq

Task