(15-01-2019, Saat: 23:29)Mr.ZqRBa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ve direk cs'den ts ye bağlanması user çekebilirsin teamspeak3 cs 1.6 için tasarlanmış bir uygulama gibi gözükebilirOna bakarsak discord eklentisi de mevcut teamspeak3 gibi çalışan konuya böyle bakmak geri kafalılık olabilir
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Anket Başlığı: Hangisi Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok. |
|||
Teamspeak 3 | 6 | 40.00% | |
Discord | 5 | 33.33% | |
Ben napıyom len burda | 4 | 26.67% | |
Katılımcı sayısı: | 15 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Konu
Biz ortaklarla bu konuyu tartışıyoruz onlarda para sıkıntı çıkarmaz ts al dedi. Ben yedeğimi hazırladım Müzik bot eksik 2 tane Lazım.
Ve kendi başıma ilk kez OYT den server alacağım ondan 22+2 aldım 25 tl oluyor ts falan eklerim sıkıntı yokta tek sorun muzikbot
Ve kendi başıma ilk kez OYT den server alacağım ondan 22+2 aldım 25 tl oluyor ts falan eklerim sıkıntı yokta tek sorun muzikbot
Tekrar Görüşmemek Üzere.
(16-01-2019, Saat: 00:23)qRunt..`` Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biz ortaklarla bu konuyu tartışıyoruz onlarda para sıkıntı çıkarmaz ts al dedi. Ben yedeğimi hazırladım Müzik bot eksik 2 tane Lazım.Oyunyöneticisinden alıcaksanız hemde kod kullanarak zaten belli bi indirim elde ediceksiniz olmassa bizde aramızda toplamaya çalışırız söz vermiyelim tabi ancak oyunyöneticisi ise elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz.
Son Düzenleme: 16-01-2019, Saat: 00:32, Düzenleyen: RuHSuZ.
Ben denemek amaclı 22 + 2 aldım memnun kalırsam sonraki ay mesela 32 + 2 Geçecem o ay 70 tl versem bir sorun olur mu ?
Ve evet kod ile 45 oluyor server ücreti ve gayet mâkul
Tekrar Görüşmemek Üzere.
(16-01-2019, Saat: 00:31)qRunt..`` Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben denemek amaclı 22 + 2 aldım memnun kalırsam sonraki ay mesela 32 + 2 Geçecem o ay 70 tl versem bir sorun olur mu ?Bu konuda tam bilgim yok şurada bir konu aç yardımcı kesin olurlar , kod kullanarak satın aldığın server ip adresi nedir?
Son Düzenleme: 16-01-2019, Saat: 00:46, Düzenleyen: RuHSuZ.
15 tatilde almak mecburiyetineyim aynı zamanda foruma ara vermemin sebebi olan alt-yapı sorunu ama düşen ön ipyi alacağız ilk 60 dan sonrasına 173.60-70 atası alacağım.
Lanet oto düzeltme -_-
@Mr.ZqRBa bana o audiobot tan bahset nedir nasıl kullanılır ?
Lanet oto düzeltme -_-
@Mr.ZqRBa bana o audiobot tan bahset nedir nasıl kullanılır ?
Tekrar Görüşmemek Üzere.
#Güncel
Tekrar Görüşmemek Üzere.
Ts3 alacağız konu kilit ilgi ve alakanız için OYT ye ve WD ekibine teşekkür ederim.
Tekrar Görüşmemek Üzere.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
10 Yıl Sonra Counter Strike 1.6? | ademakcan | 9 | 770 |
02-07-2019, Saat: 20:34 Son Yorum: HakanE |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi