Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Çok gelişmiş GAG eklentisi

Konu

Plugin Özellikleri Şöyle Olabilir ;

Reklam Yapana GAG atıcak
________________________________________________________________________________________________
Küfür Edene GAG atıcak
________________________________________________________________________________________________
GAG attığı kişilerin nickinin başına [CEZALI] yazısını ekliyecek (adam nickinden silerse tekrar eklicek)
>Reklam Ve Küfür tek filtre dosyasına (içinde küfürler yazan .ini dosyasına) bağlı olsun (küfür için ayrı, reklam için ayrı .ini değil, tek .ini dosyası olsun yani)
HAK olacak işte mesela ben *** (anlayan anladı) yazdım. alttan

[GAG] Kalan Uyarı Hakkınız [1/2] Sonrasında 10 Dakika GAG Atılacaktır.
Adamın 10 Dakikası bitti diyelim. yine küfrederse bu sefer 5 dakika ban Tekrarında Perma Ban
Adam GAG'lıyken Ne KONSOLDAN komut nede Saydan Komut Veya Yazı, Mikrofon Hiçbişey yapamasın sadece oynayabilsin.
Adam Ceza Aldıktan sonra Alttan Şöyle Yazsın ?

[GAG] Ceza Aldiniz Ozur Dilemek Icin /ozurdilerim Yaziniz.

adam /ozurdilerim yazdıktan sonra herkeze bi oylama sunulcak şöyle

--- Ceza Aldı Affedilsinmi ?

1-HAYIR
2-EVET

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Vuhuuu Gülmekten Ölüyorum

Mantık olarak güzel . Boş vaktim olursa bu akşam yapmaya başlayabilirim .

Bu eskinden birinin istediği bir istek şimdi ben dr istiyorum. 1 hafta var. Istediğin zaman yap ve beni etiketle.

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Şimdilik /ozurdilerim olarak ekledim . Oyuncu /ozurdilerim yazdigi zaman gag'i kalkacak . Sunucunu açtıktan sonra da oylama olayını hallederiz .

.rar Gelişmiş Gag.rar (Dosya Boyutu: 2.84 KB | İndirme Sayısı: 7)

Tamam tekrar açarım konu olarak.

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Bunu oylama yapsa oto oyuncu affedilsin mi diye /ozurdilerim yazdığı zaman ve bunu her mapta 1 kere yapsa

Tekrar Görüşmemek Üzere.
@Kalipso22 burada mısın ?

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Buyur ;

.sma buyur.sma (Dosya Boyutu: 9.31 KB | İndirme Sayısı: 6)

Yarına en geç bu saate geri dönüş yapacağım şimdiden teşekkür ederim.

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Taşınabilir

Tekrar Görüşmemek Üzere.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CS 1.6'da CS:GO Rekabetçi Mod Eklentisi İle İlgili RektSensei 2 469 14-12-2019, Saat: 14:48
Son Yorum: By.KinG
Yasaklı kelime eklentisi istek faca61* 3 328 10-12-2019, Saat: 19:29
Reklam Tabelası Eklentisi HealDrop | Gaming 6 394 10-12-2019, Saat: 19:29
Tabela Eklentisi - Map Değişince Kayboluyor. HealDrop | Gaming 16 716 25-11-2019, Saat: 18:39
SS Eklentisi. GAWISCANSE 4 343 12-10-2019, Saat: 14:39
Son Yorum: Aconyonn

Task