Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

çok acilen lazim iceri girrr

Konu

arkadaşlar elinde /tagal veya /clanagir gibi plugini olan varmı sorunsuz bugsuz calısan nette aradım ama linkler kırık falan sizde sağlam olur varsa lütfen yardımcı olursanız çok hoş olurum, şimdiden Allah razı olsun Gülücük

Bigzalaa Gaming | Yönetim.
Yardımcı olucak biri ?

Ilgilenirler hocam olmadı pc geçince bakarim

Tamam reisim ben beklemedeyim bakan olursa güzel hoş olur Gülücük

@SancakTepe* Kardeşim bu plugin zaten mevcut bu buglu bunun bugsuz ve düzenlenmiş hali olan yokmu

@ferofero123 Ne Oldugunu Soylersen 0 Dan Kodlayabilirim

@!berk! Kardeşim /clanagir veya /tagal plugini istiyiroum bugsuz 0dan kardeşim varsa yapabilrsen çok hoş olur

@ferofero123 Ne Oluyor Onu yazinca onu anlat

@!berk! /tagal ve /clanagir yazdiginda oyundaki olan Tagı alıyor yani clana adam alıyor hiç görmedin mi kardeşim

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | CSGO MENU LAZIM Cyroxx 1 429 18-09-2020, Saat: 18:32
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | CS6 bana (Arkaplanlar-Gifiler-Maskotlar-mascotlar ve Elinizde ne varsa) bunlar lazım xgg 1 344 18-09-2020, Saat: 13:09
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | CSGO MOD İÇİN LAZIM PLUGİNLER LucifeRR 1 238 14-09-2020, Saat: 10:36
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | CSGO MOD İÇİN LAZIM PLUGİNLER LucifeRR 1 237 14-09-2020, Saat: 10:36
Silinmiş Konu   | CSGO MOD LAZIM Lord123 1 198 14-09-2020, Saat: 10:28

Task