Sunucuyu Gördüğüm Kadarıyla Sözde Eklentileri Kendi İsmiyle Değiştirip Yapımcısı Olarak Gösteren Bu Coderımızın Kod Bilgisi:
- Gökyüzü Modelini Değiştiremeyecek,
- Ana Eklentinin DHUD Yazılarıyla Oynayamayacak,
- Avalanche Grenade'de En Ufak Oynama Yapamayacak,
- Supply Box Kutularına Waypoint Çıkaramayacak,
- Menü Efektlerini Değiştiremeyecek
Bu Şahsiyet Üstüne Bir de Modun Paylaşımını Yapmamdan 1 Ay Sonra Doldurduğu Sunucuyla Birkaç Video Çekip Yayımlıyor. Bu Noktada Telif Hakkımı Devreye Sokmak Zorunda Kaldım ve Videoları Kaldırttım. Benim Burada Anlatmak İstediğim Tam Olarak Şu:
Ben Hayatım Boyunca Eklenti Satmadım, Kendi Kodlamadığı Halde Satmaya Çalışanlara da Sattırmadım. Onlarca Kez Aradığım Eklentileri Bulamadım, Param Yoktu Alamadım, Masa Başında Kod Yazmaya Çalışırken Delirdiğim Günler Oldu. Şimdi Bana Yapılanı, Ben Başkalarına Yapar mıyım?.. Ne Kadar Kodlamak İstediğim Şey Varsa 4 Senelik Süre İçerisinde Kodladım, Kendi Addonsumu, Modlarımı Yaptım. Parayla Eklenti Kodlamamı İsteyenlere Sunucusuna CSA Adı ve Şahsıma Ortaklık Vermesi Karşılığında Yardım Ettim, Para Almadım, Almam da. Yanlış da Anlamayın "Zenginim Paraya İhtiyacım Yok" Gibisinden, Günde 5 Lirayla Üniversite Okuyan Bir Öğrenciyim, Sizden Farklı Biri Değilim. Sadece Bu İşi Başarmak İçin Yapıyorum, Sevdiğim İçin Yapıyorum, ve Çok Afedersiniz Bazı ****** Evlatları Emek Hırsızlığı Yapıp Üstüne de Eklentilerimi Satsın Diye Yapmıyorum.
Bu Benim 1+ Yıl Önce Çektiğim Modun Tanıtım Videosu
Bu da Telif Yiyen Videoların URL Adresleri:
![[Resim: ADQng7.png]](https://i.hizliresim.com/ADQng7.png)
Emek Hırsızlığının, Maddi Hırsızlıktan Hiçbir Bir Farkının Olmadığını Anlatabilmişsem Ne Mutlu Bana.