Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Çocukların Diş Estetiğinde Samsun Çocuk Diş Tedavisi

Konu

#1
Çocuklarınızın ortodontik sorunlarını çözmek için, Türkiye’nin her yerinde olduğu üzere, Samsun çocuk diş doktorlarından destek alabilirsiniz. İleriki yaşlarında çocuklarınızın dişlerinde oluşan sorunların önüne geçebilmek ve kendilerine güvenerek gülümsemelerini sağlamak açısından, basit tedaviler yeterli olabilir. Düzenli yapılan diş kontrolleriyle, daha büyük problemlerin önüne geçilir. Bu kontroller sayesinde, çocuklardaki ortodontik problemler, daha kısa sürede tedavi edilebilir.
Ortodontik tedavi belli bir süre zarfında tamamlanacağından, bu durumun çocuğun kendi görselliğinden rahatsız olmayacağı şekilde planlanması gerekir. Şeffaf ya da renkli diş telleri, çocuğun aynadaki görüntüsüyle daha barışık olmasında etkili olabilir. Ağız ve diş yapısı farklı olan çocukların ortodontik tedavisinde, bu yüzden duygular işin içine girmektedir.
Çocukların Gülüş Estetiği İçin Yapılması Gerekenler
Çocuğun diş estetiği bozuk olduğunda; Samsun diş teli tedavisi, onunla empati kurarak, tedavi esnasında kendini iyi hissetmesini sağlayacak şekilde yapılmalıdır. Fizyolojik yönden çocuğun tedavisi sürebilir fakat bu konuda çocuğu dinlemeden hareket edildiğinde, psikolojik açıdan çocuk fazlasıyla zorlanabilir. Bunun önüne geçebilmenin yolu, birlikte hareket edebilmektir.
Çocuğa olumsuz duygular yüklemeden, sonucun ne kadar güzel olacağı konusunda konuşmalar yapılabilir. Diş teli kontrollerinde bu zamanı bir oyun tadında geçirmek, yaşam boyu çocuğa güzel bir gülüş kazandırmanın en keyifli yöntemidir.
Özellikle gelişim çağındaki çocuklarda, diş estetiği oldukça önemlidir. İleride yaşanabilecek psikolojik sorunların, erken dönem tedavilerle en aza indirildiği görülmektedir. Çocukların daha güzel bir diş görüntüsüne sahip olmasıyla ilgili, Prof. Dr. Ayça Tuba Ulusoy’dan randevu alabilirsiniz.


Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Gaziantep Çocuk Psikoloğu Hizmetleri seohaberleri 0 20 06-09-2024, Saat: 20:49
Son Yorum: seohaberleri
İstanbul ve Balıkesir Lamine Diş Kaplama Tedavisi seohaberleri 0 24 31-08-2024, Saat: 10:38
Son Yorum: seohaberleri
Akne Skarı Tedavisi nullsix 0 22 15-08-2024, Saat: 22:39
Son Yorum: nullsix
Diz Sıvı Kaybı Tedavisi Kısmında Kök Hücre Tedavisi seohaberleri 0 30 31-07-2024, Saat: 23:48
Son Yorum: seohaberleri
Ankara Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Tavsiyesi seohaberleri 0 34 30-07-2024, Saat: 15:45
Son Yorum: seohaberleri

Task