Selam dostlarım, tam da kısıtlı bütçeme uygun ikinci el ofis bilgisayarı alma durumum var. Farklı şehirdeki satıcı emin bir şekilde gönderirim dedi. checkhub.net ile bir şansımı deneyeyim diyorum. O şekilde alsam güvenli olur mu acaba? Deneyimleriniz varsa bu konuda yazar mısınız? Pozitif, negatif yorumlarınız beni çok mutlu edecek.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Güvenme daha google indexleme bile yapmamış
(11-01-2020, Saat: 19:56)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güvenme daha google indexleme bile yapmamışbir site nasıl olur da google' a kayıt yapmaz, o kadar aptal olamaz diye düşündüm ve bizzat baktım. kayıt yapmış sevgili admin, hatta ilk sırada çıkıyor ) ....
checkhub sitesine gelince ben kullanmadım henüz ama instagramda reklamını görmüştüm birkaç gün önce ve gamerx16'nın mesajından sonra da merak edip araştırdım. çok fazla bilgiye ulaşamadım açıkçası ama yine bilgi isteyen birkaç kişiye cevap olarak yazılan bilgilere ulaştım çeşitli forum sitelerinde (burda yazacaktım ama admin reklam olarak değerlendirip siler diye yazmadım). yazılanların içinde hiç olumsuz bir şey yoktu ama kullandığını söyleyen ve sıkıntı yaşamadıklarını belirten kişiler mevcut. checkhub sitesi (veya şirketi her neyse) yeni kurulmuş olabilir ama bu onların sahtekar oldukları anlamına gelmez. ayrıca siteye de göz attım ve güven veren bir site yapmışlar. sistemlerini anlattıkları https://checkhub.net/home/islem_akisi sayfasında da sistemin nasıl çalıştığını anlatmışlar ve gayet mantıklı. dediklerine göre de ilk kez kendileri yapmış bu sistemi. eğer öyleyse alkışlamak gerek ve destek olmak gerek diye düşünüyorum nedeni ise ilk önce yabancılar yapar sonra da biz türkler hemen ya aynısını ya da benzerini yaparız ve kendimiz bişeyler üretmeyiz ama adamlar ilk yapmışsa (ki ben daha önce yerli veya yabancı benzerini görmedim) takdir etmek gerekmez mi?..
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
White-dragon-labs.com Güvenilir mi ? | is_for_you | 1 | 203 |
10-02-2020, Saat: 19:30 Son Yorum: gamerx16 |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi